folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat.Com Mail Adreslerimizi Satıyor Mu ?

Tahribat.Com Mail Adreslerimizi Satıyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Geda :W

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bana arada bir facebook'tanda gelio öyle mailler facebook'tamı satıyo maiillerimizi  spam işte sagı solu belli olmuyo

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

forumda mail adreside alenen vermek yasak zaten pm var :D

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

satiyor tabi. senelerdir yapiyolar bu isi. saman altindan.

hani goruyomusun holyone'i sitede son zamanlarda?

herkes isinde gucunde saniyor, yalan!

sefa suruyor...

renede hazirliklarina baslamis, uniyi bitirir bitirmez  havai mi dusunuyormus, dubai mi artik allah ne verdiyse.

Bu rezalete artik dur diyelim arkadaslar!

Daha tugu bitmemis tahribat muridlerini kandirip, kanlarina giren seyh HolyOne gelsin gercekleri acilasin.

senelerdir nasil insanlarin beyinlerini manipule ettiklerini, biz en iyiyiz, biz soyleyiz biz boyleyiz diye goz boyayip, muridlerin gizli bilgilerini cesitli kurumlara nasil el altindan sattiklarini, nasil tarikata ihanet ettiklerini artik itiraf etsinler.

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

bizde üyesiyiz tahribatın :) bize neden gelmiyor bu mail

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Server'in su parasi cikismadi bu ay,bizde mailleri ozellestirdik :) . Rapid ve torrent icin veya baska sebeplerle botlarin ulasabilecegi konulara mail adreslerinizi birakirsaniz gelip alip giderler.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

holyone, rene,compü,under tayyipin gidişine kadar banlansın.

12. şeyh olarak kendimi öneriyorum. ve ilk vaadim bundan sonra mailler dağıtılmayacak !

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

tövbe de oğlum çarpılırsın

Metallica Rules
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

bir daha konu yazarken 8 kere falan düşünür artık :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

bana da bugün şöyle bir mail geldi:

.......

Hello Dear
    My name is miss Roseline Adams.I got your contact details at(www.tahribat.com) and I'm interested in knowing you & being friendly with you.I would appreciate if we get acquainted as soon as possible, you can reach me through my private e-mail stated below so that we can get to know each other better

My e-mail (roseline02dk@rediffmail.com)

I quite believe that we can start from here since it takes one to know someone.I want you to understand that race or distance does not matter but loving and caring matters a lot in life.I look forward to hearing more from you soonest
    Yours truly
    Roseline Adams

.......

bugün özellikle siteye login olmadan mürit arama özelliğinden nickimi bulup profilime göz attım. tahribata verdiğim mail adresi görünmüyordu ancak bişey vardı. o da kişisel blog sayfamın adresi sitede görünüyor (yani üye girişi yapmadan da görülebiliyor).   xxxxxx.blogspot.com şeklinde olan adresimde xxxxxx olan kısım gmail adresim. yani mail adresim xxxxxx@gmail.com gibi bişey oluyo. ee blogspot da bi google hizmeti olduğuna göre biraz kafa yorarak bu adresi çıkarabilirler diye düşünüyorum.

edit: mail adresimi bugüne kadar forum konularında hiç paylaşmadım!

boş tenekeden çok ses çıkar
Toplam Hit: 13815 Toplam Mesaj: 55