folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat.Com Mail Adreslerimizi Satıyor Mu ?

Tahribat.Com Mail Adreslerimizi Satıyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

strudll bunu yazdı:
    -----------------------------

bana da bugün şöyle bir mail geldi:

.......

Hello Dear
    My name is miss Roseline Adams.I got your contact details at(www.tahribat.com) and I'm interested in knowing you & being friendly with you.I would appreciate if we get acquainted as soon as possible, you can reach me through my private e-mail stated below so that we can get to know each other better

My e-mail (roseline02dk@rediffmail.com)

I quite believe that we can start from here since it takes one to know someone.I want you to understand that race or distance does not matter but loving and caring matters a lot in life.I look forward to hearing more from you soonest
    Yours truly
    Roseline Adams

.......

bugün özellikle siteye login olmadan mürit arama özelliğinden nickimi bulup profilime göz attım. tahribata verdiğim mail adresi görünmüyordu ancak bişey vardı. o da kişisel blog sayfamın adresi sitede görünüyor (yani üye girişi yapmadan da görülebiliyor).   xxxxxx.blogspot.com şeklinde olan adresimde xxxxxx olan kısım gmail adresim. yani mail adresim xxxxxx@gmail.com gibi bişey oluyo. ee blogspot da bi google hizmeti olduğuna göre biraz kafa yorarak bu adresi çıkarabilirler diye düşünüyorum.

edit: mail adresimi bugüne kadar forum konularında hiç paylaşmadım!

Kesin paylaşmamışsındır....

http://tahribat.com/Forum-Bitturke-Davetiye-isteyenler-V-2-95608/21/#1062717

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

6 yıldır üyeyim şimdiye kadar tahribattan aldığım mail sayısı 3 ü geçmemiştir herhalde.

tek spam grmedim mail adresimde. bir tavsiye kıytırık sitelere üye olmak için bir mail adresi edinin. tahribat.com gibi sitelere kişisel mailinizle kayıt olmada sıkıntı yok ama bu site gibi site pek yok.

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

anasayfa da bu boşuna yok

http://www.tahribat.com/img/destekmail.png  resim olarak koyuldu dikkatinizi çekmedi mi spamcılar kopyalamasın diye

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

strudll bunu yazdı:

.......

Hello Dear
    My name is miss Roseline Adams.I got your contact details at(www.tahribat.com) and I'm interested in knowing you & being friendly with you.I would appreciate if we get acquainted as soon as possible, you can reach me through my private e-mail stated below so that we can get to know each other better

I quite believe that we can start from here since it takes one to know someone.I want you to understand that race or distance does not matter but loving and caring matters a lot in life.I look forward to hearing more from you soonest
    Yours truly
    Roseline Adams

.......

bugün özellikle siteye login olmadan mürit arama özelliğinden nickimi bulup profilime göz attım. tahribata verdiğim mail adresi görünmüyordu ancak bişey vardı. o da kişisel blog sayfamın adresi sitede görünüyor (yani üye girişi yapmadan da görülebiliyor).   xxxxxx.blogspot.com şeklinde olan adresimde xxxxxx olan kısım gmail adresim. yani mail adresim xxxxxx@gmail.com gibi bişey oluyo. ee blogspot da bi google hizmeti olduğuna göre biraz kafa yorarak bu adresi çıkarabilirler diye düşünüyorum.

:))

olmaz öyle şey tbt'de olmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

satarlarsada helali hoş olsun..

Yakarız Bu Gezegeni...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sen gider yok lockerz yok bilmem ne konusuna mailini yazarsan sana ab dende mail gelir her yerden gelir :W

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

strudll bunu yazdı:

.......

Hello Dear

Yours truly
    Roseline Adams

.......

yani arkadaş bunca sayfadır başçavuşun eşşeği mi anırıyo. hadi öteki bi nane yemiş farketmemiş. sen gidip aynı konuya yazmışsın bi de atar yapıyosun burda :))) alem adamsınız vallahi ne diyim :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockipsiz
    rockipsiz's avatar
    Erkek

Satıyorlar, cd halinde, bütün üyelerin mail adreslerini XML Excel notepad mdb formatlarında bulabilirsiniz. Mail adreslerime gelen bütün spamların sorumlusu tahribat.com'dur. tahribat reklam almadan nasıl ayakta duruyor zannediyorsunuz; maillist gelirleri! bilmemkaçbin hecker adayı maillist diye aratın googleda, mutlaka mail adresinize rastlarsınız :)

Always with me, always with you...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

ya siz ne kadar zeki ne kadar araştırmacıymışsınız. evet bi hata yapmışız. genelde yapmadığım bişeydir mailimi yazmak zorunda kalısam da at kullanmasını da bilirim bunu tartışıcak diilim. ama söz konus bu site olunca insan daha bi rahat davranıyo. özellikle düşündüm hiç mail adresimi yazdımmı diye 2 senedir bu sitedeyim bi sürü konuya cvp yazmışımdır (tabi şimdi bunuda bulup çıkarın) bunu kaçırmışım. maşallah sizde günah keçisi arıyomuşsunuz. hem ben şikayetçi diilimki sadece bi görüş belirtmek istedim. dediim gibi iki senedir burdayım ilk defa bi mail geldi. o da olsun. şikayetçi olan mı var, size neoluyo? şu yaptığınız alıntılara yazık!

boş tenekeden çok ses çıkar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

anasayfa da bu boşuna yok

http://www.tahribat.com/img/destekmail.png  resim olarak koyuldu dikkatinizi çekmedi mi spamcılar kopyalamasın diye

bu yöntem feyzbukta ta uygulanmakta. demekki feyzbuk tbt kadar değerli bir site :P

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
Toplam Hit: 13817 Toplam Mesaj: 55