Tahribat.Com Ve Kız Arkadasım
-
simdi ilk önce bi kaç şey anlatim
haziran ayında yaptıgımız tbt adana buluşmasında kız arkadasımda adanadaydı yaklasık 1.5 aydır adanadaydı bi kaç defa o mersinde geldi banada sürekli gel diyodu hep ben geliyorum vs sonucta gelmedim adana bulusması olmadan önce aradım adanaya geliyom dedim tamam cnm ne zaman geliyon ne istiyosun yapim falan filan dedi yok dedim tahribat buluşması var dedim ve suratıma kapattı.daha sonra mailler msjlar falan bi site için geliyosun benim için gelmiyosun hernese bunu atlattık.
Simdide biraz gezelim canım sıkılıyo dedi işim var gelemem dedi o benim yanıma geldi ve gördüki tahribattayım gene sinirlendi ve adanaya gitti.
Simdi ben ne yapmalıyım :( ?
Kız arkadasım bi siteyi kıskanıyo :)
Benmi onu ihmal ediyorum yoksa omu gereksiz alınganlık yapıyo ?
Sizin basınıza böle bişey geldimi? -
ajan kuruntu yapıo bırak düzelir ama durum komik ya (: kusura bakma ama biraz alıngan sanırım yenge :D
-
Abi bence kız haklı. Çünkü birçoğumuz internet yüzünden sosyal hayatımızı ihmal ediyoruz. Bir düşün günde kaç saat internettesin? Kaç saatini sosyal işlere ayırıyorsun?
-
Problem sende baby brak m0useyi klavyeyi sarıl hatuna kaçmıo ya tbt burda duruo :D Tahribatta aktif konular die bi buton var :D Kaçmaz burası ya yengede Aktif konular die bi buton varmı ?
-
abi mesaj kampanyası başlatalım herkes 3 e-posta göndersin "Biz tahribattanız, Tornavida seni çok seviyo ve senden özür diliyo" diye, ama sonra hepten küsmesin?
-
git çüçek al
sitesinin a.q de
sensin benim herşeyim kıl tüy
anlıcağın yağ yap
ha yok ben yapmam ööle şey diosan senin a.q de geç
sen msn den yanaş bakem limana
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
abi mesaj kampanyası başlatalım herkes 3 e-posta göndersin "Biz tahribattanız, Tornavida seni çok seviyo ve senden özür diliyo" diye, ama sonra hepten küsmesin?
saol hacı :) Gerenk yok aksam alırım gönlünü ama gene aynı seyler olcak eminim :P
Tek çözüm onuda tbt üye edecem anla dicem bu site böle bişey işte o zaman bana hak verir anca :) -
bi kız icin satma tbtyi.beni böyle kabul et yada defol git de
-
yolbulucu bunu yazdı:
bi kız icin satma tbtyi.beni böyle kabul et yada defol git de
kız az ilgi bekliyor :) tornavidadan :) yeterince ilgi gösteriyosa ayrı bi mesele :D fazla sımartıgın için olabilir:D -
hacı aynısını yaşadım yaw :D
bir aralar ogame oynuyordum kız her geldiğinde 5 dk diyip filoları kaldırıyordum :D bir süre sonra ya ogame ya ben dedi :D vurdu beni
ogame dedim :D
kız bir hafta tavır yaptı baktı olacack gibi değil oda başladı oynadı .D
sen yengeyi bence siteye üye yap. burdaki kardeşliği görsün neden bu kadar bağlısın anlasın.
-
yandım olm sen yandın :D
kızla buluşmaya gitme git elin tarikatlarına katıl hıı :D
ağbi sende biraz dengeli yapıcan işini kızı seviyorsan vakit ayıracaksın tabi onunda seni anlaması şart yoksa çıkmaza girersiniz.
sen kıza vakit bırak oda sana karşı anlayışlı olsn tamamdırç.