Tahribat.Com Ve Kız Arkadasım
-
bnmde eski bi kız arkadaşım üniversitedeki üye olduğum klubü kıskanıyordu :) hoca ilgi meselesi ona biraz fazla ilgi göster sora devam tahribata :)
-
hM bunu yazdı:
-----------------------------
Abi bence kız haklı. Çünkü birçoğumuz internet yüzünden sosyal hayatımızı ihmal ediyoruz. Bir düşün günde kaç saat internettesin? Kaç saatini sosyal işlere ayırıyorsun?
-----------------------------hoca haklı arkadaşlar...
-
benim kız arkadaşım evime gelcek varya...anaaaaa :D
-
ZaYGo bunu yazdı:
yaw sen ne sapık ruhlu bi insansın :) Evime değil çalıştıgım yere geldi.Hem insanın bi sevdigi kız arkadası olur bide s*ktigi :) Bu benim sevdigim kız olunca hakkında kötü düşünemiyom.
Yaw ilgiyide gösteriyorumda arasıra cok dengesiz zamanarda gidelim diyo yani değişik bi durum anlatamıyom :P -
TorNaVida bunu yazdı:
ZaYGo bunu yazdı:
yaw sen ne sapık ruhlu bi insansın :) Evime değil çalıştıgım yere geldi.Hem insanın bi sevdigi kız arkadası olur bide s*ktigi :) Bu benim sevdigim kız olunca hakkında kötü düşünemiyom.
Yaw ilgiyide gösteriyorumda arasıra cok dengesiz zamanarda gidelim diyo yani değişik bi durum anlatamıyom :P
olm kız arkadasın buraya üye etme bu yazdıgını görürse perisan eder seni :Dewet öledir :p bi sevilen biri bide eğlenmek becermek istediğin biri olur :) haklısın :)
-
Ben benimkini uye yaptım.
Şu anda da yanımda xD
Sorun olmuyor rahat ol.
Yeterki sadece ama sadece 1 kız arkadaşını tbt ye uye yap :P
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Ben benimkini uye yaptım.
Şu anda da yanımda xD
Sorun olmuyor rahat ol.
Yeterki sadece ama sadece 1 kız arkadaşını tbt ye uye yap :P
almışsın yengeyi yanına kafan rahat yazıyosun :)gel bide sen bana sor :P1 ay daha idare etsin dershane falan baslıyo eskisi kadar tbt ye ugrayamam artık ona daha cok vakit ayırırım :)