folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat`In Açıldığını Nerden Duydunuzda Geldiniz ?

Tahribat`In Açıldığını Nerden Duydunuzda Geldiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webmaster61
    Webmaster61's avatar
    Erkek
    kapandıgı gün buyuk bir husrana ugradım:(
    o gün bugndr büyük umutlarla bekliyorum acılmasını
    ve sonunda acldı:d
    gerci sabahtan beri güncelleme var
    kafayı yedim acılana kadar:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Ben actımya oradan biliom :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    organize işler bunlar =)

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Sürekli takipteyiz yauw :D =D :P HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN.TARİQAT SUSKUNLUĞU BOZAR İNŞ. :) geyiğe boğuldum TbT kapalıyken,süper oldu 8D

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    hegun ki gibi açılmışmı diye baktim..
    aaa açılmış:))))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    Mesaj NiGht-7 tarafından 3 Mart 2007 (Cumartesi) tarihinde yazıldı.

Antiiiiiiiiiii :)

AntiOksidan dedi. Allah (c.c) Razı oLsuN ;)

------------------------------------
    way ibne bana sölemedi baq :D

ben de webmaster61 olacak ibnetordan örendim :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Deca davul zurna esliginde haber verdi 1hafta oncesinden :) tabi haber verdikten sonra ekledigi ilk sey
    "Reneye sorsana tbt ne zaman acilacakmis diye" tabi bu deca kesin bu pustluk var dedim ve sormadim :) sonra tahmin ettigim gibi cikmis geleni geceni rene hocaya yonlendirip ayniyi soruyu sordurup rene hocayi krize sokmus :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    deca nickine yazmıştı sora dedim admin şifresini versene olmaz dedi reneye dil döktüm zaten tbt kapalı oldugu he rgün rene holy decanın beyinleri ile fantazi yapıyordum onlardan duydum yani
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    nurky'nin msn nickinden aldım

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    Duymadım valla bala bi giriim dedim ahanda acılmış tahribat süper oldu bu yaf herkeze slmlar arkadaşlar,bir kere daha tahribatlı günlere hoşgeldik =)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
Toplam Hit: 15387 Toplam Mesaj: 121