Tahribat`In Açıldığını Nerden Duydunuzda Geldiniz ?
-
valla odamda ders çalışıyodum. tarih dersi malum uykusu geliyo insanın beni bu dertten kurtaracak bişe çıkması için dua falan ediyom
birden salondan şöyle bir ses geldi:
"abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tahribat açılmış" ışık hızından biraz yavaş koştum salona bide baktım tahribat.com adeta yıkılmadım ayakktayım diyor. eee haliyle o biçim sevindik tabi. herkese kutlu olsun:D -
bnde hala anasayfaydı vefaLı adamım amk :p
nete bi girersin bi bkarsın çaat :D -
bendede ana sayfadaydı her girdiğimde sayfa görüntelenemiyor vs.yazıyordu:D:D bugün 1 girdim site açııkk sonunda kavuştuk bea.......
-
herkesin güsel bi hikayesi warmış helal olsun
-
ben yeni uye oldum...daha oncede denedim ama key istiyordu site ! olamamıştım... sonra bakımda olduğunu gordum... yeniden acıldıgında key istemez umuduyla baya bir sure aralıklı olarak denedim..
ve işte sonuc ! siz ewinizi ozlediniz...bense ewe girme mucadelesi werdim :))) -
valla artık ümidimi kesmiştim
evde kös kös oturup ossuruğumuzla kestane patlatıodum
eski amele geyikler delichobanımla tuncaxxz ımın taşakları
antioksidan la bazket muhabbetleri
firex le dön muhabbetleri
kurdum un gece taşakları
golgelerimin müzik muabbetlerini unutmamak için bol bol hap yuttum aq(şeker yeni çıkmış)
-
Ben Bir Hafta Önce Nikimyoktan Ögrenmiştim -
herkese hosgeldin der
rene ye tesekkurlerimi iletirim
sana seviyorum rene -
her internete girişimdi ben de bi umut açıodum bakalım gelmişmi diye ama bi türlü açılmıodu ...
bugün öğle saatleri zuibatsudan bi telefon geldi ve bu güzel haber bana böle ulaştı
-
Lan bi giriyim dedim belki açılmıştır bi baktım abowww:D
Toplam Hit: 15400 Toplam Mesaj: 121