Tahribat"In Bi Tuhaf Üyeleri
-
bubinin laneti üstümüzden eksik olmayacak :D cwden hoca getirip üfletelim :D
-
axi-axi bunu yazdı:
-----------------------------
ne biliyim ama bu sitedekilerin çoğu hack nedir bilmez....örnek:zumsuk bütün gün döküman okuyo ama daha benim pc me bile giremedi zuahhahahahaha
-----------------------------yaw tamam sen kral hackersın eğed (:
-
ehehe :D olm axi oynattinmi la bak verdigin ipin bölgesi :)
IP address: 124.21.112.19
Location of this IP address: Ningpo in Zhejiang:| -
axi-axi bunu yazdı:
124.21.112.19 zumsuk ip adresini belli etme anlıyorum worm ile saldırıyorsun fakat sökmez zuahahahahhahaha
ciddi ciddi soruyorum senin yaşın kaç hoca ? 12 yada 13 bence yaşını bir söle bide uzmanlık alanını söle allanı eziklik dışında :) -
axi-axi bunu yazdı:
ne biliyim ama bu sitedekilerin çoğu hack nedir bilmez....örnek:zumsuk bütün gün döküman okuyo ama daha benim pc me bile giremedi zuahhahahahaha
olm 124.vs.. die Türkiye ipsimi var sayın tahribata çökecek adam.Pcsine girememişim öyle bir iddam yoktu ki :)13 yaşında bir çocuk işte büyüdükçe aklı arkasına kaçan bir insana örnek.
editledim çocukla küfürlü konuşmamak gerek.
-
Taraam ax'im değneğim senin amk:D özelden msn imi hackler misin yüce hacker?hotmail.com u haccklediğin doğru mu yüce hacker?Selena fln çok izleme yavrım etkisinde kalıosun bak sonra bide dötün açık yatma mazallah isko abin düdükler ibne rulz:D
Zumsuk çok soğukkanlı cevap yazmışsın takdir ettim valla dayanamadım ezdim ben:|
-
SpY-EaFw bunu yazdı:
metalsene mi ne var kendi konusuna başka üyelikle post atan insan xD
Seninde Avatarına Erimemek Na Mümkün A.q :D -
pardon yaf baya saçma bişey yazdım insan bir konuyu okur :(