Tahribatın Photoshop Ustalarına İşim Düştü... Bir Gözlük İşi Vardı :)
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Lan naptınız beni :D :D
Perşembe günü gece saat 12'de apandis patlaması yüzünden acil bir şekilde ameliyat oldum
İki gündür sitede yoktum. Bugün taburcu oldum gelir gelmez bu konuya baktım,
Lan neredeyse dikişlerimi patlatacaktınız gülmekten öldüm yav bu ne matraklık böyle harbi söylüyorum ameliyat dikişlerim atıyodu az daha :D
Allah ağlatmasın ne diyeyim. Bir kaç gün yatmam gerekiyor aranızda olamayacağım.
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
-----------------------------çok geçmiş olsun
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Teşekkür ederim ustam allah razı olsun. Harbi az daha gidiyodu dikişler abi gül gül öldüm ya bu nedir abi böyle :D
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Teşekkür ederim ustam allah razı olsun. Harbi az daha gidiyodu dikişler abi gül gül öldüm ya bu nedir abi böyle :D
-----------------------------ben dedim dikişler gider diye :| geçmiş olsun bu arada.
-
DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------ben dedim dikişler gider diye :| geçmiş olsun bu arada.
-----------------------------Senin yazını sonradan gördüm uzak tutun siteden felan demişin :D Neyse ucuz atlattık elimle dikişleri tuta tuta güldüm :D Sağolasın
-
-

abi konunun başlığına bak konuya bak ve hite bak.
bu arada foto nasıl :))))
-
olm çocuğun hayatına kaydı geçmiş olsun kardeşim bana ders oldu pm den yollarım bi iş oldumu xD
-
Geçmiş olsun hocam ameliyat ve resimler için :)
çok güzeller ama uzasın gitsin bu konu =)
-
Süper çalışmalar var =)
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
olm çocuğun hayatına kaydı geçmiş olsun kardeşim bana ders oldu pm den yollarım bi iş oldumu xD
-----------------------------Yok kardeş gayet iyiyim fotograflarınızı aynen bende merakla bekliyorum :D bir insan kendi fotograflarına bakarken bu kadar eğlenmemişti..