Tahribatın Photoshop Ustalarına İşim Düştü... Bir Gözlük İşi Vardı :)
-
küçük bir tavsite:arkadaşlar psde çalışırken gerçekliğe dikkat etmek güzel çalışmalara çıkarmanızı sağlar mesela gözlük eklersen gözlüü yerleştirdikten sonra gözlüğün cam kısımlarının netliğini birazcık azaltırsanız daha iyi olur. Bilmediğiniz bir şeyse ders yazabilirim. Herkeze çalışmlar.mesela azbir eklemeyle:

-
kreston güzel yapmış diğerleri çok belli.
-
Felony bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- vaay t-shirtin kolunda ki amblem yakıorr :G adamımsın :) -
bobiler.org gibi olmuş konu
-
-
evet evet kesinlikle bu
-
abi negerek vardı böle kendini madara ettin önceleri iyidi ama bu işi bozdu
-
qwer bunu yazdı:
abi negerek vardı böle kendini madara ettin önceleri iyidi ama bu işi bozdu
-----------------------------Paşam haklısın ona diyeceğim yok ama hani bende esprilere şakalara açık bir insanım gücenmiyorum yani arkadaşlarda buna dayanaraktan yapıyolar bana PM atıyolar bunu yayınlayım mı diye bende sen bilirsin diyorum. Zaten konu artık bitti yani daha fazla ilerlemez düşer manşetten :)
-
abi ne yaptınız elemana maymu olmuş arkadaş akkaten baya cesaretliymiş tbt ye resimkoyarak hatta konu photoshop eyvah eyvah bobilere kadar gider bu adamın tipi
karne günü montesi :D:D:D kavram gargaşası :D:D:D: -
SeRDaR bunu yazdı:
abi ne yaptınız elemana maymu olmuş arkadaş akkaten baya cesaretliymiş tbt ye resimkoyarak hatta konu photoshop eyvah eyvah bobilere kadar gider bu adamın tipi
karne günü montesi :D:D:D kavram gargaşası :D:D:D:
-----------------------------karnegünü kavram kargaşası haha :D