Tahribatın Photoshop Ustalarına İşim Düştü... Bir Gözlük İşi Vardı :)
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------Geçmiş olsun hocam ameliyat ve resimler için :)
çok güzeller ama uzasın gitsin bu konu =)
-----------------------------Teşekkür ederim Allah razı olsun,
Sizler kadar bende eğleniyorum gerçekten, uzasın gitsin usta sorun yok :D Esprilere açık birisiyimdir şayet alınmıyorum resimlere gayette seviyeli ve mizaçlı resimler.
Herkese teşekkür ediyorum :)
-
ama kardeş poz süper tam photoshopluk gerçekten. düşünüyorumda aklıma binbir türlü fikir geliyo. ama harbiden orjinal tasarımlar yok değil :)))
al bunları flash a at fotoğrafçıya çıkarttır :D:D
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------ama kardeş poz süper tam photoshopluk gerçekten. düşünüyorumda aklıma binbir türlü fikir geliyo. ama harbiden orjinal tasarımlar yok değil :)))
al bunları flash a at fotoğrafçıya çıkarttır :D:D
-----------------------------Ustam boş zamanlarında yap paylaş bende eğleniyorum gerçekten :D
Zaten tek tek kaydediyorum bilgisayara çıkarttıracağım zaten :D
-
hadi buda benden olsun :D
Ameliyatlı bu kadar oluyo malesef :D
-
Hocam ilk olarak geçmiş olsun diyorum.
Süper çalışmalar olmuş. Çok yaratıcısınız :)
-
ınanmıyorum ya haha :D::D konun aldıgı hıte bak haha :D::D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ilk olarak geçmiş olsun diyorum.
Süper çalışmalar olmuş. Çok yaratıcısınız :)
-----------------------------Allah razı olsun sevgili kardeşim, inanın bu konu var diye ailemden gizli gizli bilgisayar açıyorum kızıyolar senin yatman gerek diye ama dayanamıyorum gerçekten bilgisayar içine çekiyo beni :)
Harbiden çok yaratıcı fotolar var
-
yahu ben bu konuya bakamamıştım :D ahahaa ölüyorum gülmekten 17 sayfayıda bir kerede okudum ağır geldi abi mahvetmişsiniz ortalıgı :D
faydalı kardeş geçmiş olsun :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------yahu ben bu konuya bakamamıştım :D ahahaa ölüyorum gülmekten 17 sayfayıda bir kerede okudum ağır geldi abi mahvetmişsiniz ortalıgı :D
faydalı kardeş geçmiş olsun :D
-----------------------------:D arkadaş harbi iyi güldüm ya valla allah ağlatmasın en kötü günümüz böyle olsun inşallah, teşekkür ederim
-
Müridler biriniz KFC yi yapsın. KFC yerine TBT yazalım. Ben denedim ama filter seçeneklerinden bulamadım. Sanırım eklenti gerekiyormuş. Godfather da yapılabilir :)

Faydalı kardeşime geçmiş olsun dileklerimle...