folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Tahribatın Zenginleri İçeri Amerikan Borsası

Tahribatın Zenginleri İçeri Amerikan Borsası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Amerikan borsasından hisse senedi alayım diyorum, 5000 liralık THY alacağıma  100dolar Apple alayım diyorum

şöyle bist e bakınca anca gitmiş gelmiş gitmiş gelmiş bişere varamamış dolar bazlı

En iyi uygulama hangisi, böyle 100 belki 1000 dolarlık yatırımlar yapmalık ve uzun vadeli yapmalık

midas çok kafama yatıyor ama şikayet de çok, memnuniyet de

Siz neler kullanıyosunuz?

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bir de bunun vergisi vs oluyor sanırım? Çok emin olmamakla birlikte böyle duydum.

Türkiye'den abd borsasında işlem yapan, düzenli birikim sağlayan, komisyonu az, sorunsuz yer önerisi var mı? Borçları kapattıktan sonra benim de aklımda var abd borsası. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=O0bDRNargwU

Bi kulak vermeni öneririm da vinci hocam, abd borsalarının genelde düştüğü zamana denk geldik.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Amerikan borsasından hisse senedi alayım diyorum, 5000 liralık THY alacağıma  100dolar Apple alayım diyorum

şöyle bist e bakınca anca gitmiş gelmiş gitmiş gelmiş bişere varamamış dolar bazlı

En iyi uygulama hangisi, böyle 100 belki 1000 dolarlık yatırımlar yapmalık ve uzun vadeli yapmalık

.

Naruto tarafından 28/Eyl/25 10:23 tarihinde düzenlenmiştir

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

papara dan bile yapiliyor bi incele istersen self menu 

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

görmrmişim.

KotomineKirei tarafından 28/Eyl/25 12:17 tarihinde düzenlenmiştir

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

ben girdim. 21.15 maliyetli intelim var bi miktar midasta. 

vergi de %15 kardan. devlet senin alırken ki verdiğin tl miktarını baz alıyo. 100k tl hisse almışsın, satmışsın 250k ver o 150 den vergini diyor. şahıssan gelir vergisi basamaklarına tabisin ilk basamak %15. sonra %40 a kadar artıyor. şirketsen sabit sanırım.

13000 tl yi aşmayan yıllık kazançlar vergilendirilmiyor. bi hisseden kayıp da zarar olarak gösterilebiliyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

.

hocam sadece bu 2 sene için istisna oldu THY, yoksa tarihinde pek yok böyle, sonunun ne olacağı da belli değil, mesela bu bist 100 tüm zamanlar 

bu da thy başlangıçtan 2023 e kadar, kar edebilmek için dipden alıp satmak ya da global bir pandemi olmasını beklemek lazım.

bu da apple tüm zamanlar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

vergi de %15 kardan. devlet senin alırken ki verdiğin tl miktarını baz alıyo. 100k tl hisse almışsın, satmışsın 250k ver o 150 den vergini diyor. şahıssan gelir vergisi basamaklarına tabisin ilk basamak %15. sonra %40 a kadar artıyor. şirketsen sabit sanırım.

13000 tl yi aşmayan yıllık kazançlar vergilendirilmiyor. bi hisseden kayıp da zarar olarak gösterilebiliyor. 

hakı bokunu ödemezki böyle başka yöntemi yok mu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

hakı bokunu ödemezki böyle başka yöntemi yok mu

kafadan yerinde saysan dolar arttığı için vergi ödüyorsun. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Nasdaq için takip ettiğiniz kanallar nelerdir . 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
Toplam Hit: 2873 Toplam Mesaj: 34
borsa abd borsa