folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Tahribatın Zenginleri İçeri Amerikan Borsası

Tahribatın Zenginleri İçeri Amerikan Borsası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

midasta şu anda alım abd borsası için komisyonsuz 3 kere hak tanıyor. Sonrası için ise 1.5 dolar komisyon alıyor ben hem borsamızı hemde abd borsasını oradan alım satımını yapıyorum. kripto fon ve bu iki borsa olduğu için tek elde devam ediyorum.

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

midasta şu anda alım abd borsası için komisyonsuz 3 kere hak tanıyor. Sonrası için ise 1.5 dolar komisyon alıyor ben hem borsamızı hemde abd borsasını oradan alım satımını yapıyorum. kripto fon ve bu iki borsa olduğu için tek elde devam ediyorum.

Vergilendirmesini nasıl yapıyorsun hocam

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

kriptoda aldığı komisyon çok yüksek bende aynısını yapıcam fakat çok gözüme batıyor sizin takip ettiğiniz nasdaq borsasında broker varmı 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

aklı olan nükleer enerji alanından hisse toplar. ai geliştiricileri enerji ihtiyacı için nükleer enerjiye yatırım yapmaya başladı hisseler yükseliyor daha da yükselir. 
    ben ufak ufak almaya başlayacağım. parası olsan bassın nükleer'e geçsin 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

yatırım tavsiyesi değildir ama XRP alın. unutun... alsatcı değilseniz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

ben girdim. 21.15 maliyetli intelim var bi miktar midasta. 

vergi de %15 kardan. devlet senin alırken ki verdiğin tl miktarını baz alıyo. 100k tl hisse almışsın, satmışsın 250k ver o 150 den vergini diyor. şahıssan gelir vergisi basamaklarına tabisin ilk basamak %15. sonra %40 a kadar artıyor. şirketsen sabit sanırım.

13000 tl yi aşmayan yıllık kazançlar vergilendirilmiyor. bi hisseden kayıp da zarar olarak gösterilebiliyor. 

peki hocam $100 hisse aldım 6 ay istediğim hareket olamdı sonra sattım 90 dolardan

baktığında 10 dolar zarar ettim 

ama bu altı ayda dolar türkiye 40 liradan 50 liraya çıktı 

yani 4000 liradan alıp 4500 liradan satmış oldum 

bunu kâr mı yazıyorlar zararmı

wert tarafından 02/Eki/25 23:44 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

ben girdim. 21.15 maliyetli intelim var bi miktar midasta. 

vergi de %15 kardan. devlet senin alırken ki verdiğin tl miktarını baz alıyo. 100k tl hisse almışsın, satmışsın 250k ver o 150 den vergini diyor. şahıssan gelir vergisi basamaklarına tabisin ilk basamak %15. sonra %40 a kadar artıyor. şirketsen sabit sanırım.

13000 tl yi aşmayan yıllık kazançlar vergilendirilmiyor. bi hisseden kayıp da zarar olarak gösterilebiliyor. 

peki hocam $100 hisse aldım 6 ay istediğim hareket olamdı sonra sattım 90 dolardan

baktığında 10 dolar zarar ettim 

ama bu altı ayda dolar türkiye 40 liradan 50 liraya çıktı 

yani 4000 liradan alıp 4500 liradan satmış oldum 

bunu kâr mı yazıyorlar zararmı

devlet tl alışını bilir. sen 4000 tl lik hisse almışın vade sonunda 90 usd in var ama tl değeri 4500 tl yapıyor. Devlet gözünde 500 tl kar etmişsin ve bunu beyan etmen gerekiyor. ilk basamak olduğu için %15 vergi kardan 75 tl vergi ödemen lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Son 1 aylık kazancım :)) fakat sermayem büyük olmadığından pek dişe dokunur bişey etmiyor.

çok aşırı değerlemeye sahip hisseler var. 
    nükleer alanda SMR ve OKLO yu takip ediyorum. Al sat yapıyorum son günlerde iyice arttı.

RDW çok kötü gelen son bilançosu sonrası zirvesinden çok uzaklaştı , toparlıyor ve gidecek diye düşünüyorum 

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

apple bir yenilik sunarsa hissesi yukselir ama yenilik sunmazsa sabit kalir gibi

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    MeTiN_7 bunu yazdı

Vergilendirmesini nasıl yapıyorsun hocam

Hocam şu anda sadece alışım var. Komisyon ödemeyeceksin diyince prifize aldım şansıma abd de ilaç olarak birşeye destek getirdi hisse gidiyor ben temettü için aldım daha satış yapmadığım için bilmiyorum

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 2876 Toplam Mesaj: 34
borsa abd borsa