Tahribatla İLK Buluşmanız Nasıl Oldu?
-
evet arkadaşlar çok derin bi topic açtım bence herkes tahribatı nasıl öğrendiğini falan yazsın güzel olur.önce ben yazıyım 3 yılönce hastanede yatıyodum iki kişilik odalar vardı yanımdaki yatan arkadaşım bana tahribatı söledi hastenindee bilgisayarları vardı ordan buluştum tahribatla.ve 3 yıldırda takipteyim.
-
banada bi arkadaşım tavsiye etmişti 2 ay önce o gün bugündür takipteyim
-
10-11 Yaşlarındayken heykle ilgileniyordum. Sürekli dökümanlar okuyor birşeyler öğrenmeye çalışıyordum o sırada Tahribata rastladım. Yaklaşık bir 2 sene forumda yazılanları okudum sonrada 11/19/2003 5:45:00 PM da üye oldum. O gün bu gündür burdayım.
-
bir internet cafede bi pc de açılış sayfasıydı
-
3sene önce tanıştım...ama o zaman hangi nicki kullanıyordum hatırlamıyorum...daha önce yabancı sitelere takılırdım...birtane irc serverinde HolyOne nickini gördüm hoşuma gitmişti...hacklemek istedim ve aldımda nickisonra alltheweb te arattım başkası kullanıyormu diye tahribat ı oradan buldum meğerse şeyhmiş...ama o zman hacklediğim nick holynin sahtesiymiş hani bizim millette genetik herhalde korsancılık...holy nin de korsanıydı :))) böyle oldu işte...
-
Bomba yapimiyla ilgili bisiler ariyodum kazara burayi bulduk :)
-
2001 yılıydı sanırım küçüktüm ozamanlar (aslında 4 sene olmuş o kadarda abartılmaz) neyse nası buldum bilmiom ama bulduğum gibi bi daha da ayrılmadım :)
-
savsak üyesiyken bi ara mail adresime savsak hacklendi diye ve admin olan ejderin konuşmalarını görünce
dedimki ulan ne adam lar varmışboş yere ugraşıyormuşuz dedim ve buraya geldim
-
başka bir siteye takılıyodum yapılan 1-2 programda hep tahribat'ın ismi geçiyo dedim bu işi bilse bilse tahriat bilir.
nede olsa kullanan değil her zaman yapanbilir..... -
bı arkadaşın pcde gordum ordan basladım takılmaya
eger bole gıderse baya uzun zaman daha burda olucam galiba :)
-
abim buranın eski üyelerinden lise yıllarında ondan gördüm fakat abim sınırlı saatde bağlanmama izin veriyordu birde kesinlikle oraya girmiyeceksin diye tembihlemişti :)
neyse lisesona geçince evde üye olamıyoz bari stajda gizliden üye olalım dedik olduk birgün evde abim farkettikten sonra benim yüzümden tahribatı bıraktı :)))
Toplam Hit: 8031 Toplam Mesaj: 42