Tahribatla İLK Buluşmanız Nasıl Oldu?
-
TAHRIP HACK AND SECURITY PLATFORM
-
MitNickKevin bunu yazdı:
abim buranın eski üyelerinden lise yıllarında ondan gördüm fakat abim sınırlı saatde bağlanmama izin veriyordu birde kesinlikle oraya girmiyeceksin diye tembihlemişti :)
neyse lisesona geçince evde üye olamıyoz bari stajda gizliden üye olalım dedik olduk birgün evde abim farkettikten sonra benim yüzümden tahribatı bıraktı :)))
abinde neymiş öle seni mi kıskanıyor yoksa...:)) -
AsLında jezreeL inkine çok benziyo..
ama yıl farkı var yıL 2001 o zamanLar hack ampulu yanmış kafamda orda burda gece 5 lere kadar gezinirdim sitelerde bişeyler öğrencem diye..
Bi akşam burayı buLdum bulmam zor olmadı. Ne yalan söyliyim ilk başta sağ tuş tıklama yasak olunca gıcık olmuştum :) üye olmadan 2 hafta okudum. Sonra üye oldum 1,5 - 2 sene takıldım.
Sonra tahribat yayın hayatına ara verdi bende internet hayatıma ara vermek zorunda kaldım babam kesti kabloyu :)
Ardından tahribat.biz le geri geldim. Ama tahribat taki eski nickimi hatırlayamadım. Eski mailimi de haLa hatırlayamadım kendime çok kızıyorum.
Hatta tahribat ta ne program varsa hepsini zula yapmıştım hala durur
Deca geçen gün söyledi 2 ayı yeni geçmişiz yeni üyelikle
-
şu sağ tuş tıklama işinde ben de biraz kıl olmuş inat olsun diye birçok yazıyı ctrl+c ile kopyalamıştım :))
-
şimdi iyiki bulmuşum dienler falan varya bende buldum zannedersem google.com dan buldum her nese ama bulduğuma pişmanımm hayır her şey üyeliksiz oluo ben neden üye oldum ki kitlendim buraya işe geç kalıom her gün nah bu site yüzünden
-
2002 senesiydi ip saklmak için bi proğram arıyodum tesadüf tahribatı buldum.gerçi o zamnlar akşamları bir türlü bağlanamıyordum siteye 56 k olayından ilk steganosu indirmiştim..
-
adsl aboneliğine başladığım gün keşfettim tahribatı 3-4 ay önce tesadüfen.ayrıcaa hayatımda üye olduğum tek tarikat tahribattır.
-
şaka programları arıyodum. cdrom açıp kapayan, yalandan windows silen vs. işte o sitelerde birinde bitane NOTEPAD vardı. Holy yazmış meğersem. Sen neye basarsan bas, program daha önceden belirttiğin bi yazıyı yazıyodu.çok keyifliydi yani. indiriym dedim.sitedeki linki kırıktı. bende googleden arattım.tahribata düştüm.acayip ilgimi çekmişti site. hele bitane hexworkshop'ın kırılışını gösteren sayfa vardı. aynısını yapmıştım. program kırılmıştı hakkaten. sonra kendimi bi boq sanıp gaza gelmiştim. hala o gazla gidiyorum. ama kendimi boq sanmıyorum artık. ayıp bişe yani. insan kendini boq sanar mı canım :))
-
krestonum bılırım ben senın o zmanlarını :)) Sendın galıba photoshopta kendıne sakal bıyık yapan yannıs hatırlamıyosam..
-
googleden.. : ))))