Takı Toka Dükkanı Açmayı Düşünüyorum Fikirleriniz Nelerdir?
-
kanliparmak bunu yazdı:
-----------------------------roccocan bunu yazdı:
-----------------------------hocam takı toka işi yapmayı düşünüyosan dükkan tasarımın biraz renkli pembe kırmızı tonların ağırlıklı olduğu bol işıklı bi yer olsun tavsiyem bu şekilde..
Eğer başka bi sektör arıyosan iç giyim, çorap, piijama, boxer satım işine gir o iştede para var...
ALLAH yardımcın olsun...
-----------------------------kardeş takı tokada karar kıldık yaa fakat ben kararsızım dükkan tasarımı konusunda sıkıntı yok ilgi çekmek benim işim yüksek okulda elektronik bölümünü bitirdim ışıklar ledler benim işim :):):)
-----------------------------hocam toptan ürün aldığın adamın dürüstlüğü önemli.
sonuçta insanların moda diye tabir ettiği ve herr an modasının geçme ihtimali olan ürünleri satıyosun rafında ürünlerin kala bilir.
üniversite gençliğinin olduğu işlek caddeler bu iş çin idealdir. dükkana takı nın yanın da bayanlar için çanta da koyabilirsin.
-
roccocan çok teşekkür ederim kardeşim doğru söylüyorsun inşallah uygun bir dükkan buluruz kardeş :):):) arkadaşım yozgatta oto yıkama tonla var o yüzden o iş olmaz :):):)
-
yozgatta takı işi tutar diye düşünüyorum işlek bi cadde üzerine açman yeterli olacaktır bence
-
takı dükkanı filan acacagınıza şöyle CD-DVD film müzik dükkani açın. bence. ama dükkan küçük olsun. ve çarşıda merkezde olsun. sadece satış değil yükleme yazdırma da yapacaksınız. korsan olayınıda iyi halletmen lazım. yakalanırsan 40 milyara kadar cezası var diyorlar. üstüne üstlük dükkan kapanmasıda cabası. ama iyi para getirir. Müşterilerin devamlı olur.
-
melodeath bunu yazdı:
-----------------------------yozgatta takı işi tutar diye düşünüyorum işlek bi cadde üzerine açman yeterli olacaktır bence
-----------------------------kardeşim çok teşekkür ederim güzel fikirlerin için :):):) bende öyle düşünüyorum :):):)
-
İnsan Ol İnternet Cafe Acma . Piskolojin bozulur tatilin kalmaz söliyim Sarı müride Sorabilirsin Veya Bychaosa ( Abim )
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------takı dükkanı filan acacagınıza şöyle CD-DVD film müzik dükkani açın. bence. ama dükkan küçük olsun. ve çarşıda merkezde olsun. sadece satış değil yükleme yazdırma da yapacaksınız. korsan olayınıda iyi halletmen lazım. yakalanırsan 40 milyara kadar cezası var diyorlar. üstüne üstlük dükkan kapanmasıda cabası. ama iyi para getirir. Müşterilerin devamlı olur.
-----------------------------yok kardeş getirisi taki işi kadar yüksek değil ve korsan işi riskli hiç risk almadan gümüş takı toka daha iyi diye düşünüyorum :):):) ne diye başımı polisle maliyeyle derde sokayım ki :):):)
-
Reskam bunu yazdı:
-----------------------------İnsan Ol İnternet Cafe Acma . Piskolojin bozulur tatilin kalmaz söliyim Sarı müride Sorabilirsin Veya Bychaosa ( Abim )
-----------------------------başta açsam köşeyi dönerdim fakat yok şimdi sarmıyor bide piç puşt çok gelip gidiyor ben sinirli adamım ya onların yada beni,m alimden bi kaza çıkar kardeş :):):)
-
sermaye senden cevirmek senden %40 kar ortaklığı ne dersin
-
pmyle numaramı attım her konuda yardımcı olmaya çalışırım