folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Takı Toka Dükkanı Açmayı Düşünüyorum Fikirleriniz Nelerdir?

Takı Toka Dükkanı Açmayı Düşünüyorum Fikirleriniz Nelerdir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ya kardeşim yaz sezonundasın madem takı toka açacaksın git turistin bol olduğu bir ilde kiralık yerler oluyor. Seyyar pazar gibi. Oralarda 3-5 ay çalış sermayen genişlesin sonra ciddi ve kalıcı birşeyler düşünürsün.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hacı o değilde ben bayan iç çamaşırı dükkanı açmayı çok istiyorum

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

ihraç fazlası giyim dükkanı aç hoca

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

bırak bu ıslerı hoca al bı 100 tane koyun cık dağa off ne para be :D gıbısınden bısey demek ısterdım 

hacı gıda sektörü ya yokmu sızın orda unıversıte felan aç bı döner tarzında bıseyler her turlu gıderı var 

...
Toplam Hit: 11116 Toplam Mesaj: 45