Takip Ediliyorum!
-
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır takip ediliyorum.Yaklaşık 1.90 boylarında gözlüklü bi herif sürekli takip ediyor.her yerde görüyorum.ilk başlarda takmıyordum ama artık ürküyorum.Bir kezde fotoğrafımı çekerken gördüm.Ne yapmam lazım? o adam kimdir necidir hiç bişey bilmiyorum..Yardım edin ne yapmalıyım?
-
Tenha bir yere doğru git, duruma göre bir tuzak kur ve yakala, sonrada sorgula. Bu kadar basit.
-
herif de dalyan gibiymiş
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
Tenha bir yere doğru git, duruma göre bir tuzak kur ve yakala, sonrada sorgula. Bu kadar basit.
hocam daha 16 yaşındayım adam 25 26 yaşlarında 1.90 boyunda böyle ajan gibi giyinen tipler vardır ya filmlerde onlardan ya resmen:| -
hoca sen nası bi işe bulaştın öle :|
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
hoca sen nası bi işe bulaştın öle :|
hiç bi fikrim yok hocam :| gece eve filan girer diye korkuyorum uyku girmez oldu gözüme -
bi haltlar yemedigine eminsen ailene soyle
-
gerçek baban olmasın o? filmlerdeki gibi uzaktan çocuğunun fotoğrafını çekip resmini koklayan adamlar vardır ya onlardan işte hıh?başka ihtimal olamaz ajan gibi adamın 16'lık çocukla ne işi olsun ki.
-
Ailen zengin mi? Kaçırıp fidye isteyeceklerdir belki :|
-
ocağa yazıl. gtü yemez o zaman :D
-
KrypT bunu yazdı:
Ailen zengin mi? Kaçırıp fidye isteyeceklerdir belki :|
ya öle çok zengin değiliz ama durumumuz iyi çok şükür..Bilmiyorum ya..Polisi arasam kanıtlayamam gibime geliyor
Toplam Hit: 14231 Toplam Mesaj: 91