Takip Ediliyorum!
-
biri ücretle dedektif tutmuştur sana.Muhtemelen ailen.
K[şapkalıA]rhane (film varya film aha o :P)'ye girer gibi yap bakalım , birkaç gün içinde baban bişeyler diyorsa öyledir :)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
Tenha bir yere doğru git, duruma göre bir tuzak kur ve yakala, sonrada sorgula. Bu kadar basit.
Bencede böyle yap. Arkadaşlarını topla bi güzel dövün.
Eğer yapamam diyosan polise git. Takip ediliyorum de onlar sana yardımcı olurlar. -
Büyük bi ihtimal sübyancidir. Buraya yazacagin yere ailenle paylasman daha real bir cözüm olacaktir.
-
ya deli misinz polisden yardım bekleme. adam tesadüf falan der yani saçma. diyorum ya ocağa yazıl bak noluyo :D
-
RedMILITAN bunu yazdı:
-----------------------------Büyük bi ihtimal sübyancidir. Buraya yazacagin yere ailenle paylasman daha real bir cözüm olacaktir.
sadece fikirlerinizi almak istedim.babama sölesem çekip vurur gibime geliyor:| -
aaa polat gibi takımda giyiodur şimdi o keldirde silahıda vardır
-
zervalone bunu yazdı:
aaa polat gibi takımda giyiodur şimdi o keldirde silahıda vardır
gırgıra vurulcak birşey değil bu hocam en azından ben öle görmüyorum -
konpicyus bunu yazdı:
ocağa yazıl. gtü yemez o zaman :D
ahaha süper :D -
ailenle ilgilidir seni kim neden takip etsin
-
hoca bak yanına güvendiin 1 veya 2 arkadaşını al sonra 1 2 tane de güvendiin 23 25 yaşlarında abi al durumu anlat böyle böle die sonra takip ettiğinden emin olduğun bi gün dedikleri gibi tenha bi yere git tek başına arkadaşlarında takip etsinler daha sonra oda gelicek eğer hakikaten seni takip ediyosa sonra mutlaka düşürürsünüz kucağınıza büyük abilerin adamı fazla hırpalamadan dövsünler (söle sölemessen daha kötüsü olur cinsinden) konuşturdun konuşturdun konuşturamadın b*ku yedin bide adamın organ mafyası olma olasığını düşünürsek sen intihar et en azından mındar olursun işlerine yaramssın xD
Toplam Hit: 14229 Toplam Mesaj: 91