Taksim‘İ Bilen Alemci Mürid Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler başlıkta belirttiğim gibi taksimde takılıp eglenebileceğimiz, yeri geldiğinde kız kovalayacağımız , hatunlarla arası iyi taksim müdavimi mürid var mıdır . 

benim arkadaşlar genelde evliler işyerindekiler şakirt zaten . taksim civarı takılabileceğim arkadaş pek yok . 

2-3 kişi beraber taksim yapalım bi gece . 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Hz. Muhammed Dünya balığın üzerindedir. Balık başını sallayınca Dünya da depremler olur.. (İbn-i Kesir Tefsiri 2/29 68/1) Yer yüzü balığın sırtındadır. Cennete girecekler ilk olarak bu balığın ciğerinden yiyecektir.. (Buhari 3/51) 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

Mükemmel 'imza'  'konu' uyuşmazlığı.

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim gördügüm kadarıyla adam o imzayı ironi amaclı yazmıs, ne var bunda ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Hz. Muhammed Dünya balığın üzerindedir. Balık başını sallayınca Dünya da depremler olur.. (İbn-i Kesir Tefsiri 2/29 68/1) Yer yüzü balığın sırtındadır. Cennete girecekler ilk olarak bu balığın ciğerinden yiyecektir.. (Buhari 3/51) 

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler imzada ironi var :) takılmayın imzaya. müslüman değilim . anlatmak isterdim ama konu din konusuna dönmesin . 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

uyuşmazlık yok cuk oturmuş

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Aramızda Hadis ve Ayet ayrımını bilmeyenler olabilir. Bu bir hadistir. Kur'an ile alakası yoktur. Bir mecaz olarakta kullanılmış olabilir. Gelecekte anlam kazanacak bir hadiste olabilir. Nasıl ki Felak suresi big bang teorisinden sonra anlam kazandıysa bu hadiste bilgi birikimimiz arttıkça anlam kazanabilir. Kur'an ezoterik değildir. Bu bağlamda düşünüp kesin yargılarda bulunmamak gerekir. 

Konuyla ilgili birkaç şey söyleyebilirdim ama sizi kırmak istemiyorum.

İyi geceler..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Aramızda Hadis ve Ayet ayrımını bilmeyenler olabilir. Bu bir hadistir. Kur'an ile alakası yoktur. Bir mecaz olarakta kullanılmış olabilir. Gelecekte anlam kazanacak bir hadiste olabilir. Nasıl ki Felak suresi big bang teorisinden sonra anlam kazandıysa bu hadiste bilgi birikimimiz arttıkça anlam kazanabilir. Kur'an ezoterik değildir. Bu bağlamda düşünüp kesin yargılarda bulunmamak gerekir. 

Konuyla ilgili birkaç şey söyleyebilirdim ama sizi kırmak istemiyorum.

İyi geceler..

kardeşim medenice konuşursak (ki böyle yapmışsın) kimse kimseyi kırmaz merak etme . keşke din bölümü açılsa da medeni bi şekilde birbirimize hakaret etmeden küfürleşmeden bilgi paylaşımı yapsak . gerçeken tahribatta bunu çağdaş şekilde insanca yapacak birçok mürid var . 

yönetim açarsa bu muhabbetlerin önünü güzel olur birçoğumuz faydalanırız birbirimizden bişeyler öğrenmeye bakarız 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

kaç yaşındasın ? ne tür müzik dinlersin ? ne yer ne içersin ? maddi durumun nedir ? detay vermen lazım :)

Bittik biz bittik
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

kaç yaşındasın ? ne tür müzik dinlersin ? ne yer ne içersin ? maddi durumun nedir ? detay vermen lazım :)

yaş 26. yabancı severim rock olur vocal trance olur . walla aşırı kazık olmadıkça hiçbir içkiye karşı önyargılı değilim :) 

maddi durum sağlam ama gasp etme lan beni :) 

Toplam Hit: 3804 Toplam Mesaj: 36