Taksim‘İ Bilen Alemci Mürid Aranıyor
-
By_Gizemli bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
İmzayı görüp alıntı yapan başka bir murid.
İmzanın alıntısını görüp konuyla ilgili bilgi vermek isteyen başka murid. ,(ben)
İmzası alınan ve yorumlanan, yorumu okuyan ve sıkıntı yaratmayan başka bir murid.
Ha birde maniplatör muridler var, ortada sıkıntı yokken din tartışması varmış gibi davranan arkadaşlar var. Tartışma mı olmuş bir okuyun. Bunları konuşacağımız yer olmadığı için doğruları böyle konu aralarında lanse ediyoruz.
Rica ediyorum, gözünü kapatın bu tür şeylere ve maniplasyon yapmayın. Ortada birşey yok.
valla ben öylesin alıntı yaptım, maksat maydanoz olak dedim neyse :)
@Raul için :)
konuya gelince hacım senin derdin, hatun mu ? eğer hatunsa sana burdan bir iki oruspu, kaltak + travestli de istiyorsan ayarlayabilirim ?
eğlenip tadını çıkarıp siktir edersin onları.
yok dostum yaw ben daha çok işin sosyal boyutundayım . yeni kızlarla tanışalım gülelim eğlenelim muhabbet edelim
-
raul bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
İmzayı görüp alıntı yapan başka bir murid.
İmzanın alıntısını görüp konuyla ilgili bilgi vermek isteyen başka murid. ,(ben)
İmzası alınan ve yorumlanan, yorumu okuyan ve sıkıntı yaratmayan başka bir murid.
Ha birde maniplatör muridler var, ortada sıkıntı yokken din tartışması varmış gibi davranan arkadaşlar var. Tartışma mı olmuş bir okuyun. Bunları konuşacağımız yer olmadığı için doğruları böyle konu aralarında lanse ediyoruz.
Rica ediyorum, gözünü kapatın bu tür şeylere ve maniplasyon yapmayın. Ortada birşey yok.
valla ben öylesin alıntı yaptım, maksat maydanoz olak dedim neyse :)
@Raul için :)
konuya gelince hacım senin derdin, hatun mu ? eğer hatunsa sana burdan bir iki oruspu, kaltak + travestli de istiyorsan ayarlayabilirim ?
eğlenip tadını çıkarıp siktir edersin onları.
yok dostum yaw ben daha çok işin sosyal boyutundayım . yeni kızlarla tanışalım gülelim eğlenelim muhabbet edelim
hocam hemencecik olmuyor sohbet, öyle kız bulamazsın kolay kolay.
ha şöyle kestirebilirsin hatunları. bir pub'a girersin önce, şöyle hatunların takıldığı bir yer bulmaya çalış (küçük bayram sokağı yada nevizade taraflarında bulabilirsin, bir sürü pub var bu civarlarda) pub'ta bir saat felan otur, bir iki bardak devir felan, etrafı iyi dikizle sonra gözüne bir şıllık kestir yada kestirmeye çalış olmadı git döv amk :)
neyse genelde bizim türk kızları hep yabancılara gider ve verirler, türk erkeklerine vermezler kolay kolay.
türk kızları içtiği zaman (içmesini bilmiyorlar zaten) kendilerini kaybediyorlar, onlardan bir tanesini bulmaya çalış.
-
Sıkıntının çözüm bulmuş olması beni sevindirdi. Güzel hareketler bunlar arkadaşlar. Çok alkol almayın, hatta çay için.
:)
-
@ by_gizemli
dostum yeni geldim istanbula gezelim eğlenelim yeni mekanlar keşfedelim derdindeyim .
kadın olur veya olmaz olursa da sohbet amaçlı olur . dert değil yani .
ağzından salyalar saçan kadın düşmanı abazan şakirtlerden olmayalım oldurtmayalım .
kızlı erkekli güzel bi muhabbet grubu hoş olurdu . bunu kuracağım istanbuldaki ilk işim olarak
raul tarafından 25/Kas/12 03:29 tarihinde düzenlenmiştir -
siktir et taksim i hoca
seni karaköyün arka sokakları paklar misal zürafa sokak fln -
Andrei bunu yazdı
hocam ben alkol kullanmıyorum, lakin cosmic'le anlasabilirseniz ben de gelebilirim sizinle, alkole eslik etmem ama nargile yaparız belki bir aksam.
Facete kutu efesleri çekerkenki resminde öyle demiyor ama.. :D
-
hocam bende yeni geldim istanbula hiç arkadaşım falan yok kafayı yiyecem :(
-
19 yaşındayım 16 yıl istanbulda yaşadım, bi tane sağlam arkadaşım yok şuan burda. 3 yıl edirnede okudum orda bir sürü arkadaşım var.
istanbulun amk.
-
Adam imzasında daşak geçmiş kimse de anlamamış vay amk.
-
glaurung bunu yazdı
Adam imzasında daşak geçmiş kimse de anlamamış vay amk.
aynen arkadaş dalga geçmiş ama sanırım yanlıs anlamış mevzuyu. imzayı görüp de kafası karışan müritler, müslüman arkadaşlar için şu linki koyup konuyu kapatalim.
dediğin mezvuları bilmiyorum pek. sana fıratı önerebilirdim ki kendisi gelmiş konuya zaten.
raul hocam kolay gelsin sana ya da Allah hidayet versin :P
SyspioniC tarafından 25/Kas/12 13:12 tarihinde düzenlenmiştir