Taksim‘İ Bilen Alemci Mürid Aranıyor
-
yorumu bırakın konuya cevap yazalım gençler. o kendi bileceği iş. haa derseniz ben bu işe alet olmam müridi iyi yola sevk etmeye çalışırız o da ayrı :)
-
töbe töbe yahu
diğelim ki adam acaip müslüman
ama gene de gecelere akacak , yiyecek içecek ,....cek..
günahı boynuna size ne lan ?
yav bana da bu konularda yazdırdınız ya helal size..
Size ne olm size neee ???
-
yasin_55 bunu yazdı
töbe töbe yahu
Bizden sizene ?
-
PathfindeR00 bunu yazdıyasin_55 bunu yazdı
töbe töbe yahu
Bizden sizene ?
uzatmayacam, elemanın konusunu linç etmek istemiyorum.
-
fırat la biraz takıl duruma göre atlar geliriz :G
-
-
adam İNSAN gibi bir sey sormus, birlikte zaman gecirmek icin birilerini aramıs.
ironi olarak imzasına yazdıgını alıntılayarak laf soktugunu sanan cok zeki bazı müridler de hemen linc girisimine baslamıs.
bunu bari yapmayın ya.
yakında fetva da verilir konu mesajlarında.
neyse bir sey demiyorum ben, gecenki konunun üzerine bir tartısmaya daha girmeye gerek yok.
dinle ilgili en ufak bir sey görünce satasmadan duramayacak demek ki bazı tipler.
lafım PathfindeR00'a degil.
@raul
hocam ben alkol kullanmıyorum, lakin cosmic'le anlasabilirseniz ben de gelebilirim sizinle, alkole eslik etmem ama nargile yaparız belki bir aksam.
Andrei tarafından 25/Kas/12 02:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Andrei bunu yazdı
adam İNSAN gibi bir sey sormus, birlikte zaman gecirmek icin birilerini aramıs.
ironi olarak imzasına yazdıgını alıntılayarak laf soktugunu sanan cok zeki bazı müridler de hemen linc girisimine baslamıs.
bunu bari yapmayın ya.
yakında fetva da verilir konu mesajlarında.
neyse bir sey demiyorum ben, gecenki konunun üzerine bir tartısmaya daha girmeye gerek yok.
dinle ilgili en ufak bir sey görünce satasmadan duramayacak demek ki bazı tipler.
@raul
hocam ben alkol kullanmıyorum, lakin cosmic'le anlasabilirseniz ben de gelebilirim sizinle, alkole eslik etmem ama nargile yaparız belki bir aksam.
tabiki kardeşim alkol şart değil önemli olan güzel vakit geçirmek .
-
İmzayı görüp alıntı yapan başka bir murid.
İmzanın alıntısını görüp konuyla ilgili bilgi vermek isteyen başka murid. ,(ben)
İmzası alınan ve yorumlanan, yorumu okuyan ve sıkıntı yaratmayan başka bir murid.
Ha birde maniplatör muridler var, ortada sıkıntı yokken din tartışması varmış gibi davranan arkadaşlar var. Tartışma mı olmuş bir okuyun. Bunları konuşacağımız yer olmadığı için doğruları böyle konu aralarında lanse ediyoruz.
Rica ediyorum, gözünü kapatın bu tür şeylere ve maniplasyon yapmayın. Ortada birşey yok.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
İmzayı görüp alıntı yapan başka bir murid.
İmzanın alıntısını görüp konuyla ilgili bilgi vermek isteyen başka murid. ,(ben)
İmzası alınan ve yorumlanan, yorumu okuyan ve sıkıntı yaratmayan başka bir murid.
Ha birde maniplatör muridler var, ortada sıkıntı yokken din tartışması varmış gibi davranan arkadaşlar var. Tartışma mı olmuş bir okuyun. Bunları konuşacağımız yer olmadığı için doğruları böyle konu aralarında lanse ediyoruz.
Rica ediyorum, gözünü kapatın bu tür şeylere ve maniplasyon yapmayın. Ortada birşey yok.
valla ben öylesin alıntı yaptım, maksat maydanoz olak dedim neyse :)
@Raul için :)
konuya gelince hacım senin derdin, hatun mu ? eğer hatunsa sana burdan bir iki oruspu, kaltak + travestli de istiyorsan ayarlayabilirim ?
eğlenip tadını çıkarıp siktir edersin onları.