Tanınmaz Trojan [Undetectable]
-
S.A. müridler.
Geçenlerde nette RAT ararken bir program buldum. Simdi ne var diyeceksiniz bunda ? Bu program super calisiyor ve server dosyasi taninmiyor. Sizden ricam antivirusu olan muridler antiviriuslerine taratsin. Tam olarak hangileri tarafindan taniniyor, hangileri tarafindan taninmiyor bilmek istiyorum.Link :
xxxxx
link tarafimdan silinmistir. acemi kullanicilar indirip kendi bilgisayarlarina bulastirabiliyor sonuc : tahribat da trojen bulasiyor sonra ugraas dur.
programin kendisini koyabilirsin
underzero
edit:yusufyusufyusuf
bilmeden, istemeden millete trojan bulaştırmaya teşebbüs ettiysem affola. % 100 haklısın. -
hocam bunu dağıttın ya 1-2 güne tanınır hale gelcek. Bir de serverı niye yayınlıyorsun adamlar napsın..
-
a.s. hoca
olumsuz haber vermek istemezdim ama nod32 tanıdı hemde daha pc ye tam inmeden
http://img115.imageshack.us/img115/4706/trojanlr1.png
-
Ya bazi antiviruslerde taniniyor. Bazilarinda taninmiyor. Maksat tam olarak hangilerinde taninip, hangilerinde taninmadiini ögrenmek.
-
kasper tanımıor
-
bosver ertan. kader utansin.
-
feneris iste ben bu olaya sasiyorum. nasil oluyorda kaspersky tanimiyor da nod32 taniyor. ya deli olacam.
-
nod un eline kimse su dökemez.Avastı merak ediyorum acaba bulur mu :) norton bulur büyük ihtimal, ata tüye kıla herşeye uyarı veriyor a.q.
-
Norton oldugu muddetce kimse taninmaz server yapamaz. port actiran her mahlukati trojan saniyor. acaba norton yuklu oldugu makinada msn calisiyormu ?
-
Aynısını tukojan koderide yaptı falan adamlar anında kapıyor.1 gece yi almıyor iş
-
Ya aslinda benim olay cok farkli. Trojan tanindikca dosyanin icindeki bir kodu degistiriyorum ve tekrar taninmaz oluyor. fakat norton ve nod32 yemiyor. digerleri misil misil uyuyor.
Toplam Hit: 13164 Toplam Mesaj: 54