Tanınmaz Trojan [Undetectable]
-
fonksiyon isimlerini, koddaki bazı kısımları değiştiğinde avlerin çoğu tanımaz zaten
-
ertan hatta sana bir ipucu vereyim. allah seni inandirsin bir tane salak av var. trojanlari actigi porta gore taniyor. atiyorum trojanin portu 9898 se uyari veriyor. 1232 ise uyari falan vermiyor. sonuctaq onlarda yapay zeka :)
-
yarın nod32 kuruom ak
-
:) anqut çok olursa böyle sonuçlar çıkar elbet
çok derin işler var aslında trojanı yakalatmamak için ama baya bir profesyonellik gerek, neyse avastı olan yok mu yaa. şunu denesin bi :) -
ertan az once avast kurdum denettim. Sonuc pozitif. Trojan Avast tada taninmiyor. Dosyaya utanmadan clean diyor. Avast ve kaspersky kullananlarla hemen eglenmeye basliyorum.
-
:) iyi o zaman çoğunluk avast ve kasper kullanıyor.. :)
mks ve onun arcavir i var, bi de macfee var onlarda da bulamazsa %80 e yedirirsin ama anti spy yazılımlarına da tarat hoca, ad-aware, bitdefender, spyware doctor u da dene :) -
ertan millete dagitmaktan utaniyorum. ya bazilari diyecek abü buna trojan dedi. bende sinirlenecem. tamamen taninmaz yaparsak çok super olur. calismalarim son surat devam ediyor.
edit:
muridler murid birligi icin herkes kendi av sine taratsin. bak elinize dustum. yanlis anlamayin tamamen taninmaz olunca size giydirmeyecem. -
bi de fsg veya upx ile sıkıştırmayı dene belki işe yarayabilir
-
Avast i kullananlar bilir. herhangi bir dosyaya sag tiklatip tara dedigin zaman o dosyayi tariyorken dosya adinin sonunda neyle sikistirildigini yaziyor. yani upx yada fsg den daha baska kimse tarafindan bilinmeyen bir packer olsa olur fakat upx ve fsg gibleri artik klasik oldu. Artik bunlari yemiyorlar.
-
hoja NOD32 'nin özel yapısı çok farklı diğerlerinden. NOD32 program virus databaselerde geçmese dahi zararlı ise özel algoritmasıyla tanıyor haşaratı
Toplam Hit: 13172 Toplam Mesaj: 54