Tanınmaz Trojan [Undetectable]
-
yusufyusufyusuf kimseye yalan borcum yok işte ispatı dostum..
http://img237.imageshack.us/img237/8757/kaspersky20061kd9.jpg -
firewalla yakalanmayanda olur yapan yapıyor :)
-
tht hojam sen kasperin genel görünüşünü almıssın taratmamıssınki en son pcyi tarattıın hali var
sağ tıkla scan yap bakalım No threads detected yada "threads found" bu yazıyı görceksin -
her zaman için bir Anti-Trojan programı barındırmakta fayda var.. bunun için "The Cleaner"ı öneririm, beta aşamasında olan 5. versiyonunda heuristic scanning özelliğide olacağından böyle "içindeki bi kodu değiştirdim tanımadı" gibi sorunlarda otomatikman kalkıyor :)
-
arkadaşlar.
nodu yükledim . update sorusunsuz yapıyor ama hedmen sol tarafında full versiyon diye bölüm var orayı tıklayınca şifre soruyor.
pek farkı varmı -
THT2005, abi ben sana yalancı falan demedim. Fakat sen benim dediğimi yine anlamadın. Fenerist haklı. Sen kaspersky ile en son bir sistem taraması yapmışsın ve onun screeenshot ını yollamışsın. Önemli olan bizim server.exe adlı dosyayı eğer yüklediysen sağ tıkla ve Tara de. Tekli dosya taratması böyle oluyor. Hem hacı siz benden yanamısınız yoksa kaspersky dan yana mı ? :)
-
programın adı ne pm at bişe yap söle yaw mrk ettim
-
Tanınmaz Trojan yoktur . . .
-
muhammedonur "tanınmaz trojan yoktur" demissin bilader..NAsıl böyle net bir cümle kurarsın anlamıyorum..Kendin yazarsan pek ala tanıyamıyorlar hattaaa dagıtmazsan kimseciklere iyice zor tanımaları.Yani senin dedigin şey çok iddaalı bir cumle bence kesin ,net konusmamak lasım...
-
vutkubay trojan nasıl çalışır kurban pc de port açtırırsın fakat norton gibi bir antivirüsün varsa tüm port açan programları tanıyıp kullanıcıya uyarı veriyosa bu tanınıyo demektir.Yani trojan sen yazmış olsan bile port açtırdığın için pc kullanıcısına uyarı verecektir ve sonuç olarak sen yazsan bile trojan tanınır . . .
Toplam Hit: 13166 Toplam Mesaj: 54