Tanrıya Minnettar Olmak Mı ?
-
Bu da zıçan tr şubesi
-
z-chan Polonya'da değil mi? primeval ın üyelik resminin url sine dikkat
http://iv.pl/images/57137602729691518067.jpg
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
O zaman arkadaş gerçekten iyi niyetiyle sormuştur.. Cevaplamak lazım.. Din ve psikolojiyle alakalı bir olay.
Şimdi vermediğini düşündüğün isyan ettiğin şeyleri eğer verseydi o verdi diyebilirmiydin ?
Diye sorabilirim bende.
-----------------------------Pekiyi bende sana benim yerimde olsaydın bunu düşünüp saçma sapan şeylere vakit harcarmıydın diye soruyorum.Ayrıca paniğe gerek yok z-chan ile hiçbir uzaktan yakından alakalığım yoktur ne sanaldan nede gerçek hayattan bir muhabbetim olmuştur .
-
FireX bunu yazdı:
z-chan Polonya'da değil mi? primeval ın üyelik resminin url sine dikkat
-----------------------------güzel tespit :)
-
FireX bunu yazdı:
z-chan polonyada değil mi? primeval ın üyelik resminin url sine dikkat
-----------------------------ince tespittt..
-
konuyu açan arkadaşa gelecek olursak; hocam hayatta bazı durumlar vardır bunu anlatmaya ne kelimeler yeter nede replik. Mimikler düzleşir, hayat ile bağlantın kopar. Şu anda ki durumun nedir bilemem. eğer buraya kadar yorulup bu satırları yazabiliyorsan demekki iyi bir durumdasın. en azından şu anda hala köprü altında tiner çekenlerden, şeşi beş görenlerden değilsin. Hocam şükretmek sadece dini bir inanç değildir. insan kendisine şükreder. ve şunu sakın unutma; hayatta başına ne geliyorsa mutlaka kendi isteklerin doğrultusunda yada birilerinin yönlendirmeleriyle geliyorsundur. ve yine şunu unutma ki; hayat bir oyun sahnesidir. her şey sana bağlıdır. istediğini yapabilirsin ama sonuç bellidir. işte bunu değiştiremezsin. sonuç hem aynıdır. ister gül dolu bahçelerden geç ister bok kokulu çukurlardan geç. varacağın yer aynıdır. Ama sadece sabırdır. iyi zamanda da kötü zaman da da şükretmektir hep en kötüsü olmadı diye. bulunduğu durumdan az da olsa memnun kalmaktır.
-
Antikky bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
zıçan kendine üyelik açıp acıtasyon mu yapıyon :D
-----------------------------Bende ikisinide ab ye kadar banlamak adına tüm iplerini kontrol ettim ama ikiside farklı yerdeler hoca z-chan yurtdışında eleman tr de çıkıyor.
-----------------------------darbe planı hazırmış :D
-
z-chan eğer bu ince tespitler hakkaten doğruysa şimdi sıçtın :)) nickinin hakkını verdin :P :))
-
sırlar dünyası gibi olmuş hoca ama Allah sabır versin :\ şükr et diem ne diem kesme hiç bi zaman .s
-
baris_ekin bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
zıçan kendine üyelik açıp acıtasyon mu yapıyon :D
-----------------------------Bende ikisinide ab ye kadar banlamak adına tüm iplerini kontrol ettim ama ikiside farklı yerdeler hoca z-chan yurtdışında eleman tr de çıkıyor.
-----------------------------darbe planı hazırmış :D
-----------------------------ahahahhaha olay budur :D