Tantum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    ZaYGo bunu yazdı:

mimar bunu yazdı:
    illa kafa yapmak istiyosanız; ağır bi sigarayı(tercihen camel natural flavor) burundan çekin, göt olun. denenmiştir, ama tavsiye edilmez!!

deniycem...:| 

ulan bu kadar boktan bi sigara görmedim Camel Soft içiormda Natural Flavor bok gibi....bence burnuna ağzına gözüne yazık..boşla kafa yapmak istiosan Lucky Strike gibi kafa sikeni yok söliim.. ya da 3 4 tane ard arda Gitanes
    hoca zevkler farklıdır ama ben camelime söz ettirmem, sen git iç ne içeceksen ama ben natural flavor içmeye devam edecem, ayrıca camele değil burundan çekme olayına takıl...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    denisato
    denisato's avatar
    Erkek

valla hocam tantumu şöle anlatablrm sana ben ilk sefer de 17 tane çaktım 2. de 20. ilk uyarım ilki gibi hiç bi zaman kafa yapmıo antdotu yok acaipden ote bi karın ağrısı yapıo ama ağrıdıkça patlıo içnde ve bana bişi olmdı demeye kalmdan bi bakıosun gözlern altı mosmor ilk atımda 34 saat uyumadım ben oron tip gezdim ama görduklerim bana 1 yıllık malzeme çıkarır nitelikte ynlız dikkat edilmesi gerek evde ynlızken altına yapma olasılığın var kendi dışkınla konuşma ihtimalin var unutmadan bu meret mide bulndırırken kusturmuyoda yemekde iyemiosun 34 saat sonra uyudum uyndım yemk yedim ben tavsiye etmm ben metalcilerin ucuz yollu kafa yapma aracı olrakda bilnr...

bu keşmekeş dunyada herkes birbirinin bacısına sulanırken ben kendi dunyamda rahat ve huzurluyum... SAto
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PARS
    PARS's avatar
    Erkek
    tantum falan derken canım tantuni cekti iyimi :D allah'tan eskişehirde tantunici cok dur bir tavuk söyliyem bari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    boq gibi bisimis o zmn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Erkek

tantumu mantmu bırakın bence:) kimyasal şeylere hiç bulaşmamak en iyisi. hormonlarına tamamen etki edip fiziksel bağımlı olabiliten var çünkü(bilite lafıda tbt den dolandı bana:P) . Ama sen yok ben halisinasyon görcem diosan mantar var bi ara forumda açılmıştı konusu.. ben bayağı araltırdım sonradan ama Türkiye'de yasakmış. En azından bitkisel filan bağımlılık yapmıyo diyolardı internette sen yinede iyice bi araştır derim. bence hiç gerek yok tabi böyle şeylere.Gidin paraşütle filan atlayın?!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    tantum neyi yaf tantuni gibi bişeymi (: tantum gargarasımı spreymi tabletmi ne yi yuttun ? aydınlaatıyım sizi??
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek

kotusirine bunu yazdı:
    tantum neyi yaf tantuni gibi bişeymi (: tantum gargarasımı spreymi tabletmi ne yi yuttun ? aydınlaatıyım sizi??

Tablet hocam onu tartışıoz.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    peki bu zavazingodan 10 tane içtim diyelim etkisi kaç saat sürüyo? :D (ona göre işlerimizi yoluna koyalım)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

Athzai_Khaine bunu yazdı:
    peki bu zavazingodan 10 tane içtim diyelim etkisi kaç saat sürüyo? :D (ona göre işlerimizi yoluna koyalım)

min 12 saat flndı galiba öyle yazıyodu  

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsizan
    Anarsizan's avatar
    Erkek
    ben geçenlerde burdan okudum tantumu.. dün gittim eczaneye aldım bi kutu eve geldim attım 3 tane aradan 2 saat geçtikden sora bişiler görmeye başladım anlatılmaz yaşanır...kim bilir hala etrkisindeim;))))

׺°”˜`”°º×ѕσѕισραт׺°”˜`”°º×:
Toplam Hit: 15081 Toplam Mesaj: 44