Tantum..
-
inconGruous bunu yazdı:
-----------------------------
No kimyasal hersey bitkisel bole daha gusel oluyo 8)
-----------------------------bob marley hesabı:D marijuana!!! xD
-
Eh anasının gözü adamlar fakirlikten diş maucunuyla kafa bulacaklar.Nerde manyak hepsi burda.(bende dahil)but ben kafa yapmaya karşıyım arkadaş içip sıcıp sonra kafam bi hoş oldu demek istemiyorum istememde ha sarhoşluk ayrı şey keş olmak ayrı şey.
Allahım sen bu forum üyelerine Makul miktarda Aspirinler.Yeşil Yeşil Bitkiler ver. kİMSE YASNLIŞ ANLAMASIN :p
-
hayal ettiğini görebilecek duruma gelme aracı..mental illusion.bir ineğin nasıl sucuğa dönü$üp tüketildikten sonra arta kalan ambalajının çöpçü tarafından toplandığını görmek..hmm.
----------
birileri kışın bunlardan 15er tane alıp gelmişlerdi. yolda
-kar yaayo dimi
-hıı sanki yaayo
-ceviz gibi yaayo dimi lan
-valla ha tutar bu kar...
gibi bi konverzasyon geçmiş. kar falan hikaye tabi...-----------
9 tane tantum ve bir şişe şarap aynı anda alındığında ilk başta dijital görüntü elde edilip, daha sonra felaket bir uykusuzluğun bastırmasıyla bir iğrenç kusulamaz miğde bulantısı geldiği tarafıma bildirilmiştir.
-------------
- hakkında oldukça fazla hikaye anlatılan ilaç. izmirde yaşanan bir olay olayın abartılmasının nelere sebep olabileceğinin delilidir.
tantuma tolerans geliştirildiği için 30 dan aşşağısı kesmemektedir gençleri, yüksek dozun akabinde aralarında geçen diyalog şu şekildedir:
- aaa geldiiiiiii
- ne geldi lan
- walla geldiiii
- olm ne geldi be
- pegasus geldiiiiii
güzelim pegasus bulutların arasından kopup gelmiş, balkon demirine parketmiştir. dur otur dinlemeyen eleman balkona fırlar ve pegasusa biner. gider.
(bkz: allah rahmet eylesin)
---------------
aşırı doz alıp bir sürü halüsinatif etkisini anlatanlar da var tabii. ben prospektüs insanı olduğumdan günde üç taneden fazla almıyorum. buna rağmen, kaza eseri bu halisünatif etkisine şahit oldum. bir tantum ve iki adet normal aspirin aldıktan sonra yattım. bir ara uyandım (kaç saat geçti hatırlamıyorum) ve lavabonun yolunu tuttum. ışığı yaktıktan sonra elimi düğmeden çekerken bir el daha geldi. irkildim. elimi ileri geri oynattıkça bir el daha peşinden gelip gidiyor. izli fare imleci gibi diyorlar ya, öyle işte. ışıklara bakıyorum; kafamı çevirince iz bırakarak diğer tarafa geçiyorlar. aslında fena değil. bilgisayar oyunu ya da sinema efekti gibi. ama yine de çok eğlenemedim.
aspirinle almayın derim. tuhaf bir şey. *-----------------
bunlar ekşi sözlükte geçen yorumlar.
pegasus olayına koptum:)