Tantum..
-
aferin ii halt yedin
-
jerry bunu yazdı:
-----------------------------
aferin ii halt yedin
-----------------------------
Jerry tüm Türkiye nin hatta ve hatta Amerikadaki Türk ke$lerinin ba$ı gibi bişiysin $imdi nie adamı azarladın anlamadım :| -
Ulan merak ettim ne görüonuz şimdi bunu içince meraktan sadece ;P sağlam uçuruosa denemek lazım bağımlılık yapar mı???
-
lan anlatın hele neler gördünüz sışdığınızla konuşmak dışında
-
dostum dedim ya anlatılmaz yaşanıur a.q yaa rüyamda liverpollu 88-0 yendim a.q hemde tek başıma:D daha ne anlatayım yaf yetmezmi a.q:P
-
olm bırakın bu işleri vatana millete en azından kendinize faydalı olun.güzel bi işle uğraşın.
ilaç firmalarını zengin eder,kendinizide batırırsınız yiğenim.
-
valla normalde sevmem bu tarz olayları ama nedense birden canım çekti :)
4 ytl diyosunuz kutusu, e ucuzmuş. peki ben mesela 1 saat kafa yapsın bi göreyim ondan sora normale döneyim dersem, 2-3 tane falan içsem kafa yaparmı?
bi de mideye zararı ne kadar olur?
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------valla normalde sevmem bu tarz olayları ama nedense birden canım çekti :)
4 ytl diyosunuz kutusu, e ucuzmuş. peki ben mesela 1 saat kafa yapsın bi göreyim ondan sora normale döneyim dersem, 2-3 tane falan içsem kafa yaparmı?
bi de mideye zararı ne kadar olur?
----------------------------- Burda ince detayide göz önünde bulundur o liaç bağışıklık ta yapabilir kullanmaynız..artı midenizağrı sancı böö
E isterseniz kullanın kafa yapıcam diye (:
-
kötüşirine vücudumda bağımlılık gibi bi özellik yok, sadece sigara içiyorum onu da kendi irademle içiyorum bağımlı olduğum için deil, öylesine içiyorum yani :)
herneyse madem mideyi mikiyor diyosunuz o zaman sallıyalım bu işi :)
peki normalde ne için kullanılıyor bu zımbırtı?
-
Normalde boğaz ağrısı hapı sanırım.. Doktorlar günde 5 taneye kdr serbest bırakıyor zaten..