Tariqat-Ül Tahribat Cs Server (Beta)
-
Webmaster61 arkadaşım ve ben uzun uğraşlar sonucu cs 1.6 serveri kurmuş bulunmaktayız. Tahribattaki cs oynayan ve oynamak isteyen arkadaşlarla aynı ortamda oyun oynamamızı sağlayacak olan serverimiz hepimize hayırlı olsun :) bu başlığı rene'den özel izinle açmış bulunmaktayız :) kendisinede çok teşekkür ederiz izin verdiği için.
Elinde Cs 1.6 olmayan ve indirmek isteyenler için; http://armyforces.net/cs16.rar içinde v23 packi mevcut tamamen kendi uploadım virüs içermez :) kurulumunda hata verirse yoksay diyip devam ediyoruz. sonra v23 kurup en sonda içinde cheat deathing in son sürümünü kuruyoruz daha sonra consola girip;
connect 85.159.69.68 yazıyoruz ve serverimize giriyoruz :)
Hepimize Hayırlı Olur İnşallah..
-
hayirli ugurlu olsun tariqatimiza:)
-
85.159.69.68:27015 bu $ekil deilmi bulamiy0r :F
-
Hocam bende cs 1.6 var amma lakin senin bahsettiğin programlar yok bu haliyle servere bağlanıp oyunu oynayailirmiyim .
-
byhacktr bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bende cs 1.6 var amma lakin senin bahsettiğin programlar yok bu haliyle servere bağlanıp oyunu oynayailirmiyim .
-----------------------------
v23 pack ini bulup dene dostum.yaramaz ben yazdığım şekilde giriyorum ama girmiyorsa portuda yazıp girebilirsin.
-
hayırlı ugurlu olsn. her türlü istek-onerilerinizi bize bildirebilirsiniz... irtibat : mustafahacioglu_61@hotmail.com
-
Dün gece oynadık güzeldi. Lag gibi sorunlar yok. Gelinde iki el oynayalım :)
-
Dns ayarlari bence tam oturmamis Cunku Paket gonderimi hayli yuksek
-
ewt dün çok zevkliydi ya :D açıtığınız çok iyi oldu stifler
-
beyler admin yokken map deiştircekseniz konsola votemap yazın,mapların numaraları oluyo seçip votemap mapno şeklinde yazın oylayıp deiştirin ;)
-
stif ye beni abü