Tariqat-Ül Tahribat Cs Server (Beta)
-
hırs yaptım geliorum :F yılların cs cisi geri dönüo blaaa kaçın
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
beyler admin yokken map deiştircekseniz konsola votemap yazın,mapların numaraları oluyo seçip votemap mapno şeklinde yazın oylayıp deiştirin ;)
onun yerine msn den stifim bi gelde su haritayi deisiver sana zahmet deince de 2dakkada saolsn stif gelip deisio:)) -
ugur0 bunu yazdı:
---RudeboY--- bunu yazdı:
beyler admin yokken map deiştircekseniz konsola votemap yazın,mapların numaraları oluyo seçip votemap mapno şeklinde yazın oylayıp deiştirin ;)
onun yerine msn den stifim bi gelde su haritayi deisiver sana zahmet deince de 2dakkada saolsn stif gelip deisio:))
-----------------------------Yau tamam deiştirirde adamı meşgul etmek ayıbolur :O gerçi beni hiç dinlemiyo oynarken bile diom stif ice aç stif ice aç kıçımı yırtıyom tınlamıyo :D adam zaten sıkkındı fazla elleşmeyin :O
-
SocialEngineer bunu yazdı:
Dns ayarlari bence tam oturmamis Cunku Paket gonderimi hayli yuksek
server daha beta aşamasında yani sorunlarla karşılaşabiliriz. bugüne kadar yüzlercekez server kurmadık amaç zaten sadece eğlenmek. server kurulumundan çok iyi anlayan biriyle görüşmem gerek zaten. birkaç sorum olacak :) -
güzel dıkşın dıkşın oynadım :D saulun
-
uehuhuhueh indirom 250 MB kaldı. az bekleyin bi :D
-
*rospu evladının biri gelmiş hile yapıyor. 4l1 diye. Tamda adminlerin olmayacağı zamana denk geldi. Adama ana avrat sövüyorum hoşuna gidiyor heralde. Cevap vermiyor piç. Stif nerdesin. !!!
-
hehe bende gördüm o p*çi ..velet bakti butun terorler cikti s0nra kayboldu gitti
bazen cikiy0 oyle kansizlar :)
-
çok sevdim valla helal olsun, kim varsa verıyom elıne :D
-