Tatil İçin Karar Veremiyorum
-
illa tarihi yerler istiyorsan Antalya manavgat vs vs güzel yerler,,,
doğa güzellikleri falan istiyorsan, denize girmem diyorsan, direk atlayacaksın gideceksin nevşehir göreme, kapadokya, hem otellerde ucuz orda,,, bundan bir 5-6 yıl önce gitmiştik, çarşıda yemek yesen,,, İstanbulun herhangi ucuz bir yerinde yemek yemiş gibi para ödersin. bayağı ucuzdu... hem iyi gezintide yaparsınız,,, bol bolda alçıdan kapadokya peri bacaları heykelleri alırsın :) halkıda çok iyi, Tanıdığım vasıtsayla, 10-15 süs Biblo hediye etmişlerdi :) -
kafam iyice karıştı güzel yerler söylüyorsunuz
-
Kardeşim bana ulaşsana sen :)
-
şimdide marmaris tavsiyesi geldi :D kafayı yiyeceğim kararsızlıktan
-
Alanya (antaya ve rus :) ve anamur(mersin) derim ben
-
kararı verdim öncelikli olmak üzere fethiye daha sonra marmaris merak ettiğim şey netten yer arıyorum oteller filan bak bak bitmiyor arıyorum filan neyse direk gitsem otobüse yada uçağa atlayıp kalacak yer bulabilirmiyim acaba
-
şu aralar gelme marmarise heryer dolu oda bulman zor bulsanda dandirik yerlere çok para istiyolar...
-
Biocyte bunu yazdı:
-----------------------------
Ölüdeniz'e geçen sene gittim tadı damağımda kaldı harika bir yer gece hayatı kuşadası,bodrum yada marmaris gibi hareketli değil disko tarzı 1 yeri var benim tespit ettiğim kadarıyla ingiliz turistler çokça geliyor.Ancak Hisarönü diye bir yer var Ölüdeniz'e 15 dk uzaklıkta arabayla 3-4 sokak birleşmiş tamamen pub ve disko tarzı irili ufaklı mekanlar var. gezerim dersen daha iyi bir yer varmıdır bilmiyorum. 3 sene Muğla'da okudum nerdeyse heryerini gezdim en son Öüdeniz'e gittim ve en beğendiğim yerdi. Düzenleme:Kelebekler Vadisi'ne mutlaka gidilmeli muhteşem bir yer araştırırsan hakkında ayrıntılı bilgiler bulabilirsin.Doğal güzellikler açısından eşsiz bir yer bence.Ha birde Kleopatra adası'na gidilmeli.
-----------------------------Fethiye hisarönünde 1 senem geçti. Ahmet kayanın öldüğü zamanlardı , sene 1999.. hayatımın en güzel anları orda geçti diyebilirim. heryeri herşeyi çok güzel ve huzurlu...Hisarönü otel pub disko lardan oluşuyor. farklı illerde Yüzlerce yer gezdim ordaki güzelliği huzuru hiçbiyerde goremedım.Türk sinemalarının birçoğuda orda çekilmiştir. tavsiye ederim.
-
gel bize ekşın gör :d leğene su doldururum takılırsınız da :D her gün sabahın 6sında mahallenin piçleri dışarı fırlıyo. saat 3-4 gibi yatıyom genelde ve uykumun içine sıçıyolar. bak şuan sıçılmış hali. bağırıyom siktirin gidin diyom. iniyom kovalıyom piçleri hala aynı hala aynı. bi rahat uyku yok. yamaç paraşütü yerinede şöyle bi alternatif sunayım sana. camdan direk çocukların üstüne parşütsüz atlama yapabilirsin. tarihi yer mi arıyosun sürüsüne bereket :D tarihi insan arıyosan daha fazla :D kafası hala cumhuriyetin ilanının gerisinde kalmış insanımsı türlerle dolu. belgesel yapıcam amk gebzeye. bizim krolarımız bile ince ruhludur diye :D harbi güzel fikir gebzeli mürid müride ne varsa bi tartışalım bu konuyu. kamyoncu felaketinden tavuk tecavüzüne sadece yanyana oturuyo diye dövülen çifler. güzel bi belgesel yaparız bak :D
-
aynı soruyu geçen burda ben de sordum ve antalya olympus'a karar kıldım. cuma sabaha biletleri alık 4 kişi antalya'ya gidceğiz, ordan bir saate olympus'a gidiliyormuş heralde, gittikten sonra da internetten bulduğumuz yerlere bir göz atacağız ama rezervasyon yok. zaten telde görüştüğüm adam da sorun olmaz dedi.