folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tatil İçin Karar Veremiyorum

Tatil İçin Karar Veremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

edit

yanlış konuya yazmışım yahu

kelebekler vadisi olabilir kardeş 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

EGER fazla bütçem yok az bi parayla bu işi çeviricem desen anı tur un kültür turları var kişi başına 240 tl gibi tamamlarsın işi  (:

neler yapıyorsunuz turda ondan bahsediyim  ben izmir-çeşme - kuşadası turuna katıldım efes-izmir- kuş adası gibi bi sürü antik tapınak  tiyatro kaleleri müzeleri geziyorsun programda denize girbileceginiz boşluklar var  akşam eglenceler pesembe akşamı çıkıp p.tesi sabahı dönülüyor  kuş adasında iki gece otelde yarım pansiyon konaklama sabah kahvaltısı -akşam yemegi (hepsi açık büfe) dahil 

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Tavsiyem bodruma git. Bodruma gittiğinde, hem türkbükü, gümbet, yalıkavak ve turgutreisi gezersin. Hepsi bi arada. Yakın mesafeler.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

AYDIN / didim /altın kum'a git hocam hem ucuzdur hemde çok güzel bi yer fiyatlarda çok iyi gece hayatıda var ben hersene giderim.ingiliz dolu :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

ayvalığa git 

cunda adsası var rum evleri filan var  sarımsalıya geçersin ordan dikiliye geçersin gezersin ayvalık iyidir .

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 3246 Toplam Mesaj: 26