Tavsiye - Enpara.Com
-
Son 1 aydır kullanıyorum bu Enpara hizmetlerini. Mal gibi bunca senedir niye almamışım aklım ermiyor doğrusu. Ancak bu son bir ayda bile yaptığım 7-8 eft den gram para kesilmemesi, hesaba anında geçmesi, oyuna yönelik alışverişlerde kısmi para iadesi, müşteri hizmetlerinin dialogu resmen cezbetti diyebilirim.
Bunun yanı sıra kontrol paneli çok kullanışlı ve para yönetimi oldukça kolay. Şahsım adına bugüne kadar 6-7 farklı bankayla çalışmış olduğumdan, her türlü işlemin en kolay hali gerçekten de Enpara'da.
Not: Bankayla Enpara kartım haricinde hiçbir ilişiğim yoktur ve bankalardan ötürü defalarca ağzım yanmışsa da ilk defa bir banka bana böyle şeyler yazdırıyor. Enparası olmayanlar, çekincesi olanlar, kararsız olanlar girin sitesine ve başvurun.
Kullanan müritler de yorumlarını esirgemezse sevinirim.
-
Enpara gibi tüm işlemler ücretsiz. Yapıkredi nuvo kullanıyorum. buda düşünülebilir. ulan bir bankayı tavsiye edeceğim hiç aklıma gelmezdi arkadaşın dediği gibi.
-
En para candır can gerisi.....
-
Benim için en büyük özellik ATM'lerden 1000TL üzeri para çekiminin yapılması :) Ziraat, İşBank, Garanti, ING bunların hepsi 1000TL üzeri için para kesiyor EnPara'dan 5000TL'ye kadar para çekebiliyorsunuz :)
-
hiçbir eksiği yok artısı çok
umarım bozmazlar
-
Maaşı alır almaz enpara'ya yatırıyorum. Yoksa Ziraat sikecek anasını. Bütün işlemlerimi rahatlıkla yapıyorum. Birgün kredi kartı hizmeti de başlarsa ilk müşterisi olurum.
-
okuyom şimdi de, alalım bakalım dursun :)
MaviGozluDev tarafından 20/Kas/14 11:53 tarihinde düzenlenmiştir -
bende aldım çok güzel, bütün işlemlerimi enpara üzerinden yapacağım
-

-
Mustafa çikolata nasıldı sütlü mü bitter mi?
-
ben de 10 gün önce aldım steamden alışveriş için, keşke daha önce alsaymışım dedim çok memnunum. enparanın %50 iadesi ile steam indirimleri birleşince korsan oyun oynamak için bi sebep kalmıyor.