Tavsiye - Enpara.Com
-
adamlar ayağınıza getiriyor, hiçbir şekilde hiçbirşey için ücret alınmıyor ve ilerde de alınmayacağını garanti ediyorlar. android uygulamasından fatura ödeyip kontur yükleyebiliyorum vb.
-
EnesErgun bunu yazdı
Amk gaza geldim başvuruda bulundum birşey olursa size küfür edicem :D
Hacı eve bi kız geliyor aklın durur.
-
şu kalemle not defterlerini bana gönderin la =P
-
söylenenlere ek olarak 2 kere kartımı atm de unuttum iptal edip özel kurye ile ayağıma getirdiler.ayrıca spotify,apple id, google wallet,fb yada steam den 50 tl ye kadar yaptığınız alışverişlerde yarısını iade ediyolar.dahası yıl sonuna kadar istediğin atm den yıl sonuna kadar bir kereliğine hesabından ücretsiz para çekebiliyosun
-
Bu adamlar peki para nasıl kazanıyor diyenlere ;
Adamlar sürümden kazanıyor. Mesala 10 liraya bir müşteriye satmaktansa, 5 liraya 2 müşteri satmak gibi bi şey yapıyorlar. Hesaplardan kesinti yapılmadığı için birikimlerini vs buradan yapanlar bankaya sıcak para sağlıyor.
-
EnPara'dan kredi çekmeninde çok kolay olduğunu belirteyim 5dk içinde kefil olmadan herhangi bir imza vs. hiç birşey vermeden 30.000 TL'ye kadar kredi çekebiliyorsunuz çekmek istediğiniz miktarı girmeniz ve devam et demeniz yeterli anında para hesabınıza geçer sözleşme okuma işinede çözüm bulmuşlar video ile anlatıyor adam :)
Ayrıca telefon bankacılığı konusunda da en az bekleyeceğiniz bir banka hemen ilgileniyorlar, daha önce yazdım tekrar yazayım ATM'leri çok rahat yaz ortasında dilediğinz bankamatikten herhangi bir ücret kesilmeden para çekebiliyordunuz şuan yılbaşına kadar ayda 1 kez çekmek yine ücretsiz.
SanalKart ile ilgili olarak düşünceleri olanlara PayPal ve BKMexpress'e dahil etmenizde çok kolay hiç bir problem olmadan rahatlıkla yapabilirsinizde.
Mobil uygulaması başarılı işlem yapmam 30sn. sürmüyor :) diğer bankalar gibi uyarı mesajlarınada ücret almıyor istediğiniz uyarıyı tanımlayabilirsiniz. Kart aidatı, EFT ücreti filan yok herşey bedava bankayla çok işi olan ve çok EFT yapanlar için mükemmel birşey.
@ruhii sanırım sorularının cevabını aldın diye düşünüyorum :)
-
sezeruludag bunu yazdı
EnPara'dan kredi çekmeninde çok kolay olduğunu belirteyim 5dk içinde kefil olmadan herhangi bir imza vs. hiç birşey vermeden 30.000 TL'ye kadar kredi çekebiliyorsunuz çekmek istediğiniz miktarı girmeniz ve devam et demeniz yeterli anında para hesabınıza geçer sözleşme okuma işinede çözüm bulmuşlar video ile anlatıyor adam :)
Ayrıca telefon bankacılığı konusunda da en az bekleyeceğiniz bir banka hemen ilgileniyorlar, daha önce yazdım tekrar yazayım ATM'leri çok rahat yaz ortasında dilediğinz bankamatikten herhangi bir ücret kesilmeden para çekebiliyordunuz şuan yılbaşına kadar ayda 1 kez çekmek yine ücretsiz.
SanalKart ile ilgili olarak düşünceleri olanlara PayPal ve BKMexpress'e dahil etmenizde çok kolay hiç bir problem olmadan rahatlıkla yapabilirsinizde.
Mobil uygulaması başarılı işlem yapmam 30sn. sürmüyor :) diğer bankalar gibi uyarı mesajlarınada ücret almıyor istediğiniz uyarıyı tanımlayabilirsiniz. Kart aidatı, EFT ücreti filan yok herşey bedava bankayla çok işi olan ve çok EFT yapanlar için mükemmel birşey.
@ruhii sanırım sorularının cevabını aldın diye düşünüyorum :)
telefon olayında aşmış adamlar. 2 kez sıkıntı yaşadım mobil uygulamadan şikayet kaydı bıraktım. telefonda konuşmayla uğraşamam buraya yazayım diye düşünüyordum. 10dk geçmedi biri aradı böyle bişi var özür dileriz yardım edelim filan diye.
şans oyunları yükleme eklemişler yeni. adamlr çalışıyor.
bugün tel faturası, kardeşime para gönderimi ve benim ile pederin kart ödemeleri vardı. gez gez bitmez yani. finansbank atm 5dk'lık mesafe kahvaltıdan önce gittim bütün parayı oraya yatırdım geldim eve çay içerken ödemeleri sırayla yaptım o derece yani.
-
Enpara candır can. Kredi kartı çıkarsınlar bütün kartları kapatıp direk alıcam.
-
3 aydır garanti bankası kredi kartımı kullanmıyorum.
mümkün oldugunca enpara kullanıyorum
yaza kadar çok fena kesinti yapmam gerekiyor geleceğim ile ilgili bir kaç plan yaptım bunlardan en refahı olanlar için
1. banka hesabım belli bir limitin altında kafamda koydugum limitin üstüne çıkmalıyım ve her ay ekleme yapmalıyım ( 500 tl kadar )
2. 200 TL ye bireysel emeklilik düşünüyorum şuan bu fondan girsem 56 yaşıma geldiğimde en iyi ihtimal ile 550 bin en kötü ihtimal ile 260 bin tl param olacak ister maaş olarak alacağım ister peşin.
3. Ev işini kafamda çözdüm , banka kredisi almadan iyi bir araba ayarlamam gerekiyor fakat bu askerden sonraya kalacak gibi.
4. Yiyecek içecek harcamalarım çok yükseldi son zamanlarda buna bir dur demezsem hepsi yalan olacak.
-
Mustafa bunu yazdı
Bu adamlar peki para nasıl kazanıyor diyenlere ;
Adamlar sürümden kazanıyor. Mesala 10 liraya bir müşteriye satmaktansa, 5 liraya 2 müşteri satmak gibi bi şey yapıyorlar. Hesaplardan kesinti yapılmadığı için birikimlerini vs buradan yapanlar bankaya sıcak para sağlıyor.
ben bu soruyu kendilerine sordum.
biz hem reklamdan hemde şirketlerle indirim fırsatı için kampanyalardan para kazanıyoruz dediler.
mesela teknosada eski satılmayan 10.000 televizyon var. anlaşma yapıyorlar enpara ile alırsan yuzde 40 indirim diyorlar karı kırışıyor en para ile teknosa filan.