Tavsiye - Enpara.Com
-
ruhii bunu yazdı
en para kartı ne amaçla aldınız ?
size ne gibi kolaylıklar sağlıyor ?
sanal kart özelliği var mı ?
ve sizin eklemek istediğiniz neler var benim de almamı gerektirecek ?
Bu soruları cevaplar mısınız :))
Sanal kart yok. Kredi kartının taksit özelliği olmayan, peşin çalışanını düşün.
-
çekinmeyin alın bedava sonuçta :) ayağınıza kadar getiriyor adamlar sözleşmeyi falan
-
En para türkiye tarihinin gördüğü en iyi bankacılık olayıdır. Şimdiye kadar en ufak bir eksisini görmedim diyebilirim mükemmel bankacılığın tarifidir. Cep telefonuyla yapamadığım işlem yok.
-
Musterisini sikmeyen ilk ve tek banka benim gozum.zaten steamla birlesince super oluyor
-
Hacı abiler bende istiyorum da bu en paranın olayını bılmıyorum yanı + olarak özelliklerine çok duydum lakın bu bir vadesiz banka hesabımıdır ?
Bugun iş bankasından vadesiz banka hesabı açtırdım sadece ama sadece içine para yatırmak ve çekmek için kullanabiliceğim bir kart için.
İnternet bankacılığı ve eft alabiliceğim
Şimdi aynı işlemı enpara görüyor mu ? Ben başvursam ne şekılde başvurucam vadesiz hesap olarak mı ?
Benden ilerleyen zamanlarda örnekleme ; kart açma bedeli, Veya yıllık aidat veya 6 aylık aydat falan filan isterler mi ?
Çok fazla tereddutum var benı nirvanaya erdirin hocalar :)
-
EricNorthman bunu yazdı
Hacı abiler bende istiyorum da bu en paranın olayını bılmıyorum yanı + olarak özelliklerine çok duydum lakın bu bir vadesiz banka hesabımıdır ?
Bugun iş bankasından vadesiz banka hesabı açtırdım sadece ama sadece içine para yatırmak ve çekmek için kullanabiliceğim bir kart için.
Şimdi aynı işlemı enpara görüyor mu ? Ben başvursam ne şekılde başvurucam vadesiz hesap olarak mı ?
Benden ilerleyen zamanlarda örnekleme ; kart açma bedeli, Veya yıllık aidat veya 6 aylık aydat falan filan isterler mi ?
Hepsini görür parada almaz çok güzel birşey
-
EricNorthman bunu yazdı
Hiç bir ücret alınmıyor.
-
20 harfle muhteşem bir cevap :)
Teşekkurler
-
EnesErgun bunu yazdı
Amk gaza geldim başvuruda bulundum birşey olursa size küfür edicem :D
aynen bende alacam :D
-
Evett başvurumuz tamamdır pazartesi kartımızı ve kalemımızı alalım :D