Tay-Yeap Ne Yaptı ? Neden Yaptı ? DAVOS 2009
-
yaptı eline saqlık güzelde oldu..
ama bu yaptğını her alanda yapsaydı çok daha güzel olurdu..
helal olsun diyorum orda böyle bir şeyi yapmak her babayiğidin hakkı değil..
ama kötü bir yanıda diğer ülke gazetelerinde saçma sapan manşetler dolaştı :s
Ayrıca bunu yaptı seçimlerde de halkın sevgisini kazandı. fakat bunun kötü bir yanı yok her parti başkanı çeksin resti alsın oyları :W
-
walla ne yalan söyleyim hala inanasın gelmiyor benim gurur duyuyorum bir yandan bir yandan da kendi kendime seçim zamanı olduğunu düşünüyorum :S
-
bence seçim sadece tesadüf.
-
oy içinmi yaptı istediği içinmi yaptı başbakanın kalbine bakamayız kimsenin günahınıda alamayız o ayrı konudur da;
%48 oy %70 oldu ondan eminim
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------oy içinmi yaptı istediği içinmi yaptı başbakanın kalbine bakamayız kimsenin günahınıda alamayız o ayrı konudur da;
-----------------------------yok ebenin...
%52 i aşmaz:)
-
anlamadıım tek bi nokta var davos ekonomik forum deilmi yani orda ekonomiyle ilgil konular konuşulması gerekirdi neden bu konu!
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------oy içinmi yaptı istediği içinmi yaptı başbakanın kalbine bakamayız kimsenin günahınıda alamayız o ayrı konudur da;
-----------------------------yok ebenin...
%52 i aşmaz:)
-----------------------------Yaa hocam mhp ye verilen oylardanda biraz kırparcak.
Ayrıca cahil olan seçmenin gözünü: din kardeşimiz için gerektiğinde tavrımızı koyarız mesajı verdi şimdi meydanlarda döktürüyo beraber yürüdük orda burda su gibi olduk yağan yağmurda falan .. :D
-
ne %48 den bahsediyorsunuz o oran %20 ye ineli çok oluyor ha son depardan sonra olsun %22 10 yıldır dibe batıyoruz kimse görmüyor 22 milyon işsiz var bunun %11 i genç nufüs 13 milyon bekar genç var 10 yıl oldu neden hiç bişey degişmedi tayyibin elle tutulur yaptıgı bişey mi var çıkmış israille ileri geri konuşuyor türk telekomu satmış yahudiye bizi domaltıp domaltıp tekmeliyor ülkenin taşınmazlarını bir bir yahudi satın alıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
ne %48 den bahsediyorsunuz o oran %20 ye ineli çok oluyor ha son depardan sonra olsun %22 10 yıldır dibe batıyoruz kimse görmüyor 22 milyon işsiz var bunun %11 i genç nufüs 13 milyon bekar genç var 10 yıl oldu neden hiç bişey degişmedi tayyibin elle tutulur yaptıgı bişey mi var çıkmış israille ileri geri konuşuyor türk telekomu satmış yahudiye bizi domaltıp domaltıp tekmeliyor ülkenin taşınmazlarını bir bir yahudi satın alıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
-----------------------------Hayal görüyosun hocam sen ;) %20ye falan inmez.. İnse inse ilk seçim miktarına iner ki, o da %30, %35 arasıdır.. Neyse yerel seçimler büyük oranda ıspatlayacak herşeyi..
Telekom satıldı tamam, ama kaç yıllığına satıldı? %'kaçı satıldı? Ülkenin taşınmazları diyorsun zaten, telekom'un bi yere gittiği falan yok ve özelleştirme asla hizmeti geriye götürmez ileriye götürür arkadaşım... Ha ayrıca Atatürk'ün getirdiği karma ekonomi modelinde de özelleştirmenin yeri büyüktür, bunu bu kadar tuhaf karşılamayın...
For example; TTnet özelleştirilmeden önce 128kbit/sn bağlantı hızını verdiği fiyata şu an 1024kbit/sn hız kullanıyoruz.. Ha TTnet'in hizmeti iyidir demem, ama eskiye göre iyidir o ayrı bi konu...
10 yılda ne mi gördük? İstanbullu olarak ulaşımda gördüğüm bi ton değişiklik var.. Onu bıraktım artık başbakanlarımızın önüne kimse yazar kasa fırlatmıyo :)
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------.. Onu bıraktım artık başbakanlarımızın önüne kimse yazar kasa fırlatmıyo :)
-----------------------------direk "şerefsiz" diyorlar 8-|