folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tay-Yeap Ne Yaptı ? Neden Yaptı ? DAVOS 2009

Tay-Yeap Ne Yaptı ? Neden Yaptı ? DAVOS 2009

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------

ZoktriP bunu yazdı:

.. Onu bıraktım artık başbakanlarımızın önüne kimse yazar kasa fırlatmıyo :)

direk "şerefsiz" diyorlar 8-|

Muah! :W

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    ulaşımı tayyip degilde büyükşehir yaptı desekdogru olur ha büyükşehirde aynı yere baglı dersen türkiyenin metropolüne kim başkan olsa aynı şeyleri yapardı

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

@Yeah ecevit'e de şerefsiz diyen bi ton insan vardı, başa kim geçerse geçsin, şerefsiz diyenler olacaktır.. 

Yazar kasa fırlatmak apayrı bi konu, şerefsiz demenin çok ötesinde bence..

Ayrıca tartıştığımız topic içerisinde bi ton insan helal olsun dedi tayyib'e bilmem farkında mısın? Yani şu noktada biraz tuhaf oldu söylediğin.. =)

Cia bunu yazdı:
    ulaşımı tayyip degilde büyükşehir yaptı desekdogru olur ha büyükşehirde aynı yere baglı dersen türkiyenin metropolüne kim başkan olsa aynı şeyleri yapardı

Hocam buna pek katılmıyorum, İstanbul'da adam gibi yenilikler bi tayyip belediye başkanıyken yapıldı, bi de akp hükümeti istanbul belediyesini aldığı zaman..

Raylı sistem ve metrobüs benim çok işime yaradı mesela, bundan önceki belediye başkanlarının çoğu böyle şeyler yapmadı, bnz: tan tan, ali müfit ve diğerleri..

Falan filan feşmekan :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    ecevitten banane tayyipten banane, sen ikisini kıyasladın ben cevap verdim, benim yaptığım mı garip kaçtı yoksa senin kıyaslaman mı sonuca göre değerlendirirsek 8-|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    :%29

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    ne %48 den bahsediyorsunuz o oran %20 ye ineli çok oluyor ha son depardan sonra olsun %22 10 yıldır dibe batıyoruz kimse görmüyor 22 milyon işsiz var bunun %11 i genç nufüs 13 milyon bekar genç var 10 yıl oldu neden hiç bişey degişmedi tayyibin elle tutulur yaptıgı bişey mi var çıkmış israille ileri geri konuşuyor türk telekomu satmış yahudiye bizi domaltıp domaltıp tekmeliyor ülkenin taşınmazlarını bir bir yahudi satın alıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

ahaha %20 mi? :D

en son 22 temmuzda da öle diyodunuz:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    ecevitten banane tayyipten banane, sen ikisini kıyasladın ben cevap verdim, benim yaptığım mı garip kaçtı yoksa senin kıyaslaman mı sonuca göre değerlendirirsek 8-|

Ben ecevit'i 10 senedir birşey değişmiyo dedikleri için örnek verdim, önceden böyleydi, şimdi böyle diye.. Sen şimdi şerefsiz diyolar dedin, tuhaf kaçan kısmı, bi ton insan'ın helal olsun dediği bi topic'te bunu dile getirmiş olman ;) Bu arada "8-|" Bunun smile hali var mı? Nasıl bi tip tam olarak :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

Yeah bunu yazdı:

Ben ecevit'i 10 senedir birşey değişmiyo dedikleri için örnek verdim, önceden böyleydi, şimdi böyle diye.. Sen şimdi şerefsiz diyolar dedin, tuhaf kaçan kısmı, bi ton insan'ın helal olsun dediği bi topic'te bunu dile getirmiş olman ;) Bu arada "8-|" Bunun smile hali var mı? Nasıl bi tip tam olarak :D

Neden şerefsiz diyolar demis baktın mı peki ? Takip etsene bi mesajları ?

8-| --> :|

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

siktir edin tartışmayı da 8-| bunu msn de yapsanıza olm, bildiğiniz gözlüklü adam =)))

ama zoktrip kıyaslamana hak çıkarsa benim postlarda da hayli haklı çıkar :W

hea iyidir kötüdür bilinmez, ama bir kıyaslama başladı :W

neyse boşverin buraları uno bilen var mı :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

Yeah bunu yazdı:

Neden şerefsiz diyolar demis baktın mı peki ? Takip etsene bi mesajları ?

8-| --> :|

Mesajları takip ediyorum yaw... Yeah'den şerefsiz kelimesi ile birşey söylemedi ki? Yok Cia nın dediklerini diyorsan onlara zaten cevap yazmıştım, kaldı ki o mesaj daha önceydi, o zaman sen düzgün takip etmelisin bence ;)

Yeah haklısın hocam, her zaman iki taraf'ın da savunucusu olur, ama tartışmayı seviyorum abi :D (Tabi karşıdakini kırmamak lazım ;) )

Bi de uno ne oluo ki? Ben baya fransızım sanırım :D

Toplam Hit: 7276 Toplam Mesaj: 48