folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tay-Yeap Ne Yaptı ? Neden Yaptı ? DAVOS 2009

Tay-Yeap Ne Yaptı ? Neden Yaptı ? DAVOS 2009

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

msn oyunu lan o da :|

ohoo olm bırak siyaseti az eğlenmene bak iyice cahil çıktın :P

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------

msn oyunu lan o da :|

ohoo olm bırak siyaseti az eğlenmene bak iyice cahil çıktın :P

Ezme lan :D

Ben oyun oynamam pek... Ama gözünüz kesiosa akşam cs 1.6 kapışalım :D Şimdi yola çıkmam lazım :P

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

neyse çükmiyim konuyu da sevgilisi ile uno oynamayan adama adam demem ben :P

haydi size iyi tartışmalar, ve gider ayak tayyip e küfür edeyim :P

haydi seviyeyi bozmadan gençler :P =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    ne %48 den bahsediyorsunuz o oran %20 ye ineli çok oluyor ha son depardan sonra olsun %22 10 yıldır dibe batıyoruz kimse görmüyor 22 milyon işsiz var bunun %11 i genç nufüs 13 milyon bekar genç var 10 yıl oldu neden hiç bişey degişmedi tayyibin elle tutulur yaptıgı bişey mi var çıkmış israille ileri geri konuşuyor türk telekomu satmış yahudiye bizi domaltıp domaltıp tekmeliyor ülkenin taşınmazlarını bir bir yahudi satın alıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

:)

sktr et sayısal verileri .. Bu halk tayyipe gün geçtikçe bağlanıyor ben bunu görüyorum.. 

MHP lisi helal olsun davosta din kardeşimi savundu diyor

CHP'lisi chpnin askeri ücret düzeyinde yapıcam deyip kaldırmaya çalıştığı bursu kesintisiz veriyor diyor

Bu Ülkenin yaşlısı ama doğru ama yanlış ,düşünerek bize kömür verdi diyor.. Benim günde 3 saat siyaset programı izleyen babam bile AKP nin kömürünü alıp chp ye oy veriyor nankör herifler diyor.. Vatandaşta başbakanın yaptığı zzaten görevi mantığı yok.. Gelen çalmış giden çalmış..Bu yardımları lütuf görüyor halk..Davosta oy için döktüren başbakanı kahraman yapıyor bu halk..

sen hala gelmiş o oylar azaldı diyosun nereye azaldı :)

Konumu silenlere inat kürdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    doğalgaza zam olunca BOTAŞ indirim olunca Başbakan açıklıyor ula zam yapanda hükümet indirim yapanda hükümet...gidip sor milletin dedigi %17 indirim yaptı :))) e bu millete mustahak olan işte bizim gibilere oluyor

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

secimde oy toplamak içinde yapmış olabilir :|

adam herkesin gözünde şuan kahraman bu secimi alır o ..

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
Toplam Hit: 7278 Toplam Mesaj: 48