Tayyip Oğlunu Askere Gönder"Di...
-
edit. delete.
-
Ben agrı-patnosda yaptım askerlıgı... Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu'nun ogluyla askerlik yaptim tabi o bizden sonra geldi kısa donem yaptı gitti. bi eli cebinde bi eli cep telefonundaydı. Dünya onlara güzel a.q.. Selamsızın tekiydi.. İnsan girdigi mekana selam verir dimi bunda o adet yoktu.
-
yapıcak tabi şerefsiz
-
konunun açıldığı yer yanlış.
Tahribat Forum

Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler

Tayyip Oğlunu Askere Gönder"di... -
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Ben agrı-patnosda yaptım askerlıgı... Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu'nun ogluyla askerlik yaptim tabi o bizden sonra geldi kısa donem yaptı gitti. bi eli cebinde bi eli cep telefonundaydı. Dünya onlara güzel a.q.. Selamsızın tekiydi.. İnsan girdigi mekana selam verir dimi bunda o adet yoktu.
-----------------------------Biliyorum onu. Karı kız takılıyor her gün... (Eğer karıştırmıyorsam..)
-
ya galiba askerlikte şöle bişe varmış doğrumudur (ilgili bi konu açılmışken soriim dedim)...
normal süreli askerlik yapana mehmetçik (bunu zaten hepimiz bilyoz)... 6 ay askerlik yapana mehmet ağa(bunu bilmiodum)... 30 gün askerlik yapanada başka bişe denyomuş (tam emin olmadıım için yazmadım)... duyan bilen varmı ... bende askerliğini yapmış birinden duymuştum bunu...
-
velet-ül zina :|
-
o bu değilde Türkiye gibi bir ülkede Vatana borcumuz 4500€ imiş...
-
Askerlik yan gelip yatma yeri değil,Bedelli yapma yeridir... :)
-
Tayyip Oğlunu Askere Gönder"di...
karısını da bize göndersin dicem olmicak, tipsiz.
gül gönderse olur ama.