Tayyip Oğlunu Askere Gönder"Di...
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------trampfd bunu yazdı:
-----------------------------Tayyip Oğlunu Askere Gönder"di...
karısını da bize göndersin dicem olmicak, tipsiz.
gül gönderse olur ama.
-----------------------------hoca aklın başında mı senin.El alemin karısına göz koymak şerefsizliktir.Tahribat her ne kadar özgür bir ortam olsa da yönetim buna sessiz kalamaz.Ne demek karısını göndersin.Biraz seviyeli olalım lütfen.
-----------------------------göndersin neolcak tarikatlarda şeyhlere karılarını peşkeş çekmiyorlarmı sanki
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
ats30 bunu yazdı:
gül gönderse olur ama.
-----------------------------hoca aklın başında mı senin.El alemin karısına göz koymak şerefsizliktir.Tahribat her ne kadar özgür bir ortam olsa da yönetim buna sessiz kalamaz.Ne demek karısını göndersin.Biraz seviyeli olalım lütfen.
-----------------------------göndersin neolcak tarikatlarda şeyhlere karılarını peşkeş çekmiyorlarmı sanki
-----------------------------toyyiq cezaevindeyken kim bilir nelerr olmuştur neler..:P bakkal ,manav,yoğurtcu vs....(: :D
-
trampfd bunu yazdı:
gül gönderse olur ama.
-----------------------------Akıl yaşın kaç olm.?
Türkçede hangi kelimelerin ne anlama geldiğini bilmiyormusun ? yenimi öğrendin ..?
Hiç Sevmiyorsan bile o 70 milyonun başbakanı Cumhurbaşkanı SAYGI göstereceksin.
Git bebe forumlarında takıl.Burası agzına geleni söyleme yeri değil takılmak istiyorsan Seviyeni bileceksin.
Bide Bedelli askerlik varken adamın oglunu kısa sürede göndermesi suçmu?
Sizin paranız olsaydı Siz vatan için diyip 15ay askerlik yapıcakmıydınız.?*
Bu sorularada adam gibi cevap verin vayy ben öyle yaparım oyle ederim diyip karsıt görüş bildirmeyin hepimiz türküz.Neyin ne olduğunu biliyoruz.
Parası olan gider kardeşim..
Hea şimdi dersiniz nerden bu para diye..
Adam belediye başkanıydı bi dönemler birikimleri vardır belki ßirde her ay aldıgı 8milyar maaşda cabası..
-
trabs0n bunu yazdı:
gül gönderse olur ama.
-----------------------------Akıl yaşın kaç olm.?
Türkçede hangi kelimelerin ne anlama geldiğini bilmiyormusun ? yenimi öğrendin ..?
Hiç Sevmiyorsan bile o 70 milyonun başbakanı Cumhurbaşkanı SAYGI göstereceksin.
Git bebe forumlarında takıl.Burası agzına geleni söyleme yeri değil takılmak istiyorsan Seviyeni bileceksin.
Bide Bedelli askerlik varken adamın oglunu kısa sürede göndermesi suçmu?
Sizin paranız olsaydı Siz vatan için diyip 15ay askerlik yapıcakmıydınız.?*
Bu sorularada adam gibi cevap verin vayy ben öyle yaparım oyle ederim diyip karsıt görüş bildirmeyin hepimiz türküz.Neyin ne olduğunu biliyoruz.
Parası olan gider kardeşim..
Hea şimdi dersiniz nerden bu para diye..
Adam belediye başkanıydı bi dönemler birikimleri vardır belki ßirde her ay aldıgı 8milyar maaşda cabası..
-----------------------------sen bu lafın üstüne daha bişey diyemezsin ne ozaman teröre ölen garibanların çocukları boşunamı öldü parları olsaydı ölmüyceklerdi yani konuştunu bil askerlik var herkez yapması lazım bu yasa değişmesi gerek ozaman ben bu vatan için tek mermi sıkmam parası olan yaşıycak diye ben neden öleyim
-
Elinizde bu imkan olsa biriniz bile "yok lan ben 15 ay yaparım" demezsiniz
çok vatanseversiniz ama adamın anasına karısına küfrediyorsunuz
dikkat edin o küfürler içiniz de patlamasın
-
İsimlere karşı saygınız olmayabilir ama kurumlara karşı saygılı olmak zorundasınız. Böyle konuların açılması iyi oluyor, herkes kendini gösteriyor. Bir oturunda düşünün bakalım.
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------sen bu lafın üstüne daha bişey diyemezsin ne ozaman teröre ölen garibanların çocukları boşunamı öldü parları olsaydı ölmüyceklerdi yani konuştunu bil askerlik var herkez yapması lazım bu yasa değişmesi gerek ozaman ben bu vatan için tek mermi sıkmam parası olan yaşıycak diye ben neden öleyim
-----------------------------Kardeş ben yazdıgımda bedelli askerliği savunmuyorumki iyi okursan birde anlama kapasitesi var tabi orayı karıştımıyorum.
Şu an olan birşey bu bedelli askerlik daha dün cıkmadıki RTE başa gelmeden de vardı.
OKu yawrum sende 5 ay yap askerliğini paran olsun 20 gün yap yani senin imkanın yok diye milletindemi öyle olması gerekiyor...
Sınıf farkı her zaman vardır.Olacaktır.Kız gibi düşünmeyi bırak.
-
gemicik alan oğlu muydu bu tayyipin?
-
eleman terhis olmuş bumudur yani askerlik ? :| -
baron_27 bunu yazdı:
onun yerine biz yapalım, o gitmesin, önemli adam :S
vay be adam koskoca vatani görevi askerliği bitirdi şu mesajı sanki üç hafta önce yazmışım gibi anımsıyorum :D