Tayyip Yine Yaptı Donlara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek

arkadaş işciye %2 zam cok fazla bana gore :D elektriğe suya %15  emekli ikramiyesi 4 bolundu . emekli olupta calısanlara %15 kesinti ben neyle yaşıcam onu soran yok a q ei mi. Birde kendilerene zam yaparlar %20 oh kuru ekmekle karnımız doyuyodu onuda bogazımızdan aldı yeter artık bea bu kadarda millet duduklenmezki. Aslında biz sucluyuz onun gibi dallamaya oy verdiğimiz için ne yapsa bize yetmez daha halen oyları veriyoruz. Dunya madenlerinde 1. biz cıkarmıyoruz yabancı adamlara veriyorz Ulan devlet kendisi cıkarsa madenlerimizi devlet borcu diye bir şey kalmaz daha cok borclu yaparız devletleri. k. bakmayın dayanamadım içimi dokmam lazımdı. Artık evdeki butun armut ampulleri sizde patlatın.

Saygılar Bütün Mürit Arkadaşlarım

Oynama Babayla Baba Yorgun....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

emeklilik hakkımız elimizden alındı. haberin yokmu senin  :)

öğretmenlerimizin %75i borçlu yaşıyor .

IMF resmen ebemizi şeyetti. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

bu halk herşeyi hakediyor Blue hacı ha kurunun yanında yaşta yanar ne yapalım kader bu. ben oy vermedim vermemde benim pederde emekli kessin ak %15 değil tamamını kessin isterse 600 700 lirayla ev geçindirilir sanki ak çalışmasınmı adam açlıktan ölelimmi evde iki çocuk üni okuyor, bunlar neyle okuyacak? ne diyim tayibe ben oy verenler elini vicdanına az koysun anlasın evinde 3 5 çocuk okutan babayı falan.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dur bakalım %15 zam yapıldı. Sonra ne gelecek merakla bekliyorum.

Niye bekliyorum? gelecek olanı görelim de ona göre karar verelim nerelerinden başlayım sikmeye diye. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------

dur bakalım %15 zam yapıldı. Sonra ne gelecek merakla bekliyorum.

Niye bekliyorum? gelecek olanı görelim de ona göre karar verelim nerelerinden başlayım sikmeye diye.

walla en son gövdemi tamamıyla ttnet e sokmusdum:D cıkarabilrsem bir ara tayyipe sokcam:D takla fln atcam:D artistik puanı toplicam :D 

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Sigaraya zam geliyor.!! Tayyibin açıklaması da şöyle:D *Neden? Çünkü sizi seviyorum* Sevme amk. Ananı da özelleştir tayyibi çok şey talibi yani.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    durmak yok zama dewam:D:D:D Ak gunlerhalkimizda ak pak oldu artikin=) bu  zamllar ve bundan sonraki zamlarla saniyorumki beniz ler ap ak olcak=))))))))

yok biSi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

212 diye bi sigorta da kalmadı :D normalde basın sektöründe çalışanların sigortaları 212 den ödenir ve 5 yıl yıpranma payından emekli olurlar. Ne güzel seviniodum herkesten 5 yıl önce emekli olacam die ama nerdeeee bende şans olsa vallahi kız doğarmışım :D

Tek sevindiğim Ocak ayından itibaren maaş alanlara çocuksuz 47 ytl civarı çocuklu olanlara da bilmem ne kadar fazla para verilecek her ay. Vergi iadesi verilmediği için artık. E tabi o parayı da patronunuz verir mi yoksa cebe mi atar onu bilemem :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    tayyip e oy verdim sizi zükmeye hak verdim uleyyn  :D

ya ya ya şa şa şa tayyip tayyip çok yaşa :D

DURMAK YOK YOLA DEVAM ;)
    Hoja, bizim sorunumuz takım tutar gibi parti tutmamız. Biz daha çok ''ya ya ya şa şa şa Tayyip, Tayyip çok yaşa'' deriz. O belki yaşayacak ama ezilenler... ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Elektrik Zaten pahalıydı, Neymiş Uzn Zamandır Elektriğe Zam yapmamışlarmış, Adamlardaki Devlet Mantığı bu işte. La Olum Zaten Pahalı olan bişeye Ne Zam Yaparsın Bre Dandik Mahlukat.

Yok Böyle Olmayacak Asker Dayılar Nerdesiniz yahu. Kurtarın Bu Milleti Bu Vicdanı Köpeklerce Hun harca Olmuşlardan. IMF ye Köle Olduk, Üretemiyoruz Üretenede Köstek Oluyorlar, Sorarım arkadaşlar Hangi Ülkede Üretken insanının Önüne bu kadar Bürokratik Fikri engel koyan Ülke var. Bide İstedikleri şeyler Tırı Vırı şeyler, Anasını Satiyim, Sanki İşletme Açan Terör Estirecek Adamın Tüm Künyesini Araştıracaklar nerdeyse, Adam işini kuruncaya kadar Üretime geçinceye kadar Bu Dallama sisteme Evrak yetiştirmekle Uraşmaktan İş yapamıyorki.

Birde İçerisi Amerikan Ajanı kaynıyor Buyrun buradan yakın. Neresinden anlatayım olayı. Memleketi sürgüne Çektiler, Bil Fiil Teslim olduk bu Aç Gözlü Millet Düşmanlarına. Sakın falanca Parti Demeyin iyidir diye, Hepside aynı. Hata nerde Bu hatanın kaynağı Nerede Sanırım Çözüm Noktası orada olacaktır. Çok büyük bir Aç Gözlülük hakim, Başa Geçen Sanki Kıyamet Gelecek Sanırcasına ilk iş Akrabalarını iş Güç sahibi yapıyor, Vatana Hizmet Karnesini Milletten alacakken Hep Notları düşük Ne Tezattır Yarebbim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

YAKINDA SİTEYİ KAPATTIRCAKSINIZ ANLAŞILAN....

( ŞU YAZILALANLARI BİR KİŞİ ŞİKAYET ETSE SİZCE NE OLUR ? DİREK SİTEYİ KAPARLAR YADA KAPATTIRIRLAR.. )

Tamam Dengesizsiniz Anladık'da Bi Yere Kadar... Uslubunuzu Bozmadan Yorum Yapın Herkez Yapsın...

Küfür Niye?

Hayır Küfür Edin'ce Başınız Göğe Filanmı Eriyor?...

Fikirlerininize Bende Katılıyorum! Küfürlü Anlatımlar,Yorumlar Hariç. Etik Olarak Söyledikleriniz Doğru. Ama Yanlışınız Lisanı'nız'da Küfretmekle Hiç Bir Sorun Hallolunmaz....

Biraz'da Örnek Olmaya Çalişsak.... ( İnsan Olmaya,İnsanca Yorum yapmaya,Yazmaya , Çalişsak Diyorum... )

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
Toplam Hit: 9537 Toplam Mesaj: 41