Tayyip Yine Yaptı Donlara
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------%47 şu anda diyorki 6 yıllık iktidarda şu ana kadar ilk önemli zam....( ki dediğiniz gibiyse)
tayyeeap seçildiğinde çoğunuz daha çocuktunuz şu anda 18 yaşında olan ozaman 12 yaşındaydı :) 15 yaşında olanınız 9 yaşında ..
şimdi size kalkıp ne anlatacaklar akp liler?
chp nin devlete nasıl koydugunumu?
dsp anap mhp iktidarının ülkeyi nasıl siktiğinimi? hortumladığınımı?
boş boş konuşuyorsunuz ..
araştırmacımısınız?
ozaman hodri meydan..
6 yıl önceki elektrik faturanızda ne yazıyordu kopyalayıp gönderin...
şimdi ne yazıyor ???
bakın rene diyorki bana 45 günde bir geliyor elektrik faturam..
ama sebebini billmiyor.
antalyada eskiden her ay fatura gelirdi . bir ara iki ayda bir gelmeye başladı şaşırıp araştırdım ve sonuç..
kullandığımız suyun miktarı 20 tonu geçtiği zaman fiyat farkı ödüyoruz ve her ev bir ayda geçemediği için artık 2 ayda bir faturalandırma yapılmaya başlamış yani göz göre göre sikmeye başlamışlar...bekliyorlar 20 tonu geçtimi koyuyorlar a.q göndersenize her ay düzenli olarak.
5 ay sonra gönderirsen faturayı 50 tonda olur bu...
-----------------------------Way be ne büyük iş hee elektiriğe zam yapmamak insanın akpli olası geliyor
ama biraz düşününce diyorum götümüzün dibindeki ektra 180 milyar dolar borç nereye girecek diye
akp lilere güzel bi teklif:tümünü de değil, ektra girmiş borçları kapatın ,2 yıllık gelirine satılan kurumları geri alın
elektirik faturanızı akp den yakınan bizler ödeyelim alın size hodri meydan
olası bi kriz halindeki tekliflerden söz bile etmek istemiyorum çok araştıran veri abidesi abilerimize!
-
1 cisi sizin yaş ortalamanız nedir
2 cis akp yerine kim gelmeliydi bazılarınız tsk kurtar bizi diyo siz kenan evrenin neyaptıgından haberiniz varmı
3 akp yerine kim gelmeliydi chp mi(bi deniz baykalı araştırın bakem enerji bakanıyken ülkede gaz varmıydı)
4 siz dışarda oyun oynarken dsp mhp anap iktidarı ülkeyi ne hale getirdi kaçkişi iflas etti kendi canına kıydı bi bakın 20 senelik bi birikim 1 günde elinizde gitti hak hukukmu
5 bu ülke israfı ençok yapan ülke boşa lamba açık bırakan suyu sonunakadar açan sonra barajda su bitti hayde akp ye yüklen işmi bu
6 kaçınızda cep telefonu yok 70 milyonluk ülkede 55 milyondan fazla cep telefonu var.
7 emekliye gelince baban kaç senesinde emekli oldu bu ülkede 30 yaşında emekli olanlar var hakmı
8 elektrik zamlı diyenler eski faturalar nekadardı şimdi nekadar ucuz oldumu çokmu harcıcan kardeşim az kullan çık işin içinden
9 bi ticarete atılın ondan sonra burda laf sokun ekonomist olun
10 ögretmeler aç diyenler adamlar meslek liselerinde ögrencilerine proje altında iş yaptırıp özel firmalara satıyolar.
11 Kafası çalışan adam bu ülkede aç kalmaz .dogru dürüst para kazanır siz iş beyenin yeterki.kaçınız çocukken pazarda poşet sattı limon sattı simit sattı su sattı çaycılık yaptı siz bi 80 leri yaşasaydınız görürdüm sizi şu haline şükredin.
-
bu hükümetten bıkanlara bir doz Ecevit-Bahçeli-Mesut üçlüsünden versek üstünede soğuk su niyetine Derwişi getirsek nasıl olur.
Sizi gidi sizi
-
Adnan menderes basbakanlik yaparken birgün cocuklari karsisina dikilmis demis ki...
-Baba biz ticarete atilmak istiyoruz bize yardimci ol.
Adnan Menderes: Eger Ticaret yapacaksiniz ya Basbakani unutun yada Babanizi unutun....
(simdikiler Masallah cok icli dislilar ticaretle)
------------
(Bir defa milletvekili secilip 4 sene görev yapan yada sadece bir defa bakanlik sifatini alan sahis emekli olabilecek ayrica kesinlikle 3 emekli maasindan az maas almayacak. evet oylari görelim.. kabul kabul kabul kabul........Yasa kabul edilmistir.)...(!)
---------
Baykal unatikana hirsiz diyor unatikan hehehehehe diye gülüyor...........(!)
----------
meclis tv yi izleyin........... Nasil yönetildigimizi görün......... Yaziklar olsun diyorum bu yönetime yaziklar olsun...
-
Cem Uzan.) Ruless:D:D:D Şehrazat 1 ytl olıcak:D yıne adam bunda ındırım yapıyordu:D bu orospu c.ckları adam aldıqı parayla karı bıle zukemıyor:D
-
yaw zamma bişi demiyom tamam haklı gerekçen var aslında şunu sölemeye çalışıolar sevgili vatandaşım ben kaçak elektrik kullananları yakalıyamıorum bizamet bunların kini de bi aradan çıkartın bence bunu diyo adamlar anlayana %47 anlamamış hoş
yakında meclisi de özelleştirir bu a.q:)
-
W-H-T bunu yazdı:
-----------------------------1 cisi sizin yaş ortalamanız nedir
2 cis akp yerine kim gelmeliydi bazılarınız tsk kurtar bizi diyo siz kenan evrenin neyaptıgından haberiniz varmı
3 akp yerine kim gelmeliydi chp mi(bi deniz baykalı araştırın bakem enerji bakanıyken ülkede gaz varmıydı)
4 siz dışarda oyun oynarken dsp mhp anap iktidarı ülkeyi ne hale getirdi kaçkişi iflas etti kendi canına kıydı bi bakın 20 senelik bi birikim 1 günde elinizde gitti hak hukukmu
5 bu ülke israfı ençok yapan ülke boşa lamba açık bırakan suyu sonunakadar açan sonra barajda su bitti hayde akp ye yüklen işmi bu
6 kaçınızda cep telefonu yok 70 milyonluk ülkede 55 milyondan fazla cep telefonu var.
7 emekliye gelince baban kaç senesinde emekli oldu bu ülkede 30 yaşında emekli olanlar var hakmı
8 elektrik zamlı diyenler eski faturalar nekadardı şimdi nekadar ucuz oldumu çokmu harcıcan kardeşim az kullan çık işin içinden
10 ögretmeler aç diyenler adamlar meslek liselerinde ögrencilerine proje altında iş yaptırıp özel firmalara satıyolar.
11 Kafası çalışan adam bu ülkede aç kalmaz .dogru dürüst para kazanır siz iş beyenin yeterki.kaçınız çocukken pazarda poşet sattı limon sattı simit sattı su sattı çaycılık yaptı siz bi 80 leri yaşasaydınız görürdüm sizi şu haline şükredin.
----------------------------------------------------
tamamen katılıyorum... eyv işin rast
-
ben böyle iktidarın taaaa değil ta amk
akp gelirse başa, böyle oturursun başa.. ananızı da alın gidin şimdi..
-
W-H-T bunu yazdı:
-----------------------------1 cisi sizin yaş ortalamanız nedir
-----------------------------
walla hacı uzun zamandır takılıyorum sitede baya alakasız cevap yazan görmüştüm ama sen bu işte zirveye oturacan gibi ...bu kadar dengesiz örnek bir arada baya zor1.si bir insanla yaşına göre konuşacaksan git kafana sık .bu yaşa gelmişsin işin yaşta değil zeka ve bilgide olduğunu öğrenemişsin yazık....
2.si bir insanın ekonomi konuşması için ticarete mi atılması gerekiyo ki??? matematiği olan herkes 1 aylık maaşıyla kaç ekmek aldığını oranlayarak girenle çıkanı ayırt edebilir
3.sü cep telefonu ne alaka ki? bundan bir önceki hükümet döneminde halkın çoğunda cep telefonunun olmamasının nedeni cep telefonunun ülkeye yeni gelmiş fiyatlarının çok olmasıydı -ki o dönemde de cep telefonu kullanıcısı azımsanmayacak düzeydeydi
4.sü öğretmen konusu na gülüp geçiyorum asgari ücretle çalışıp firmasını sömüren de işçi vardır o zaman asgari ücret alanların hepsinde bok gibi para var gibi bi sonuç çıkmış (burda paçadan aşşaaa)
hepsine cevap yazmayacağım
bu arada muhattap fln olcaksan yaşım 19 bil de sonra kızma
ulu bilge
-
Anasını satayım, elin oğlu gemi alıyor. Biz götümüzdeki donu kaç gün daha giyebileceğiz diye bakıyoruz.. Hay adaletine ampul..