Tayyip Yine Yaptı Donlara
-
konuyla alakası yok demeyin bi tarafımla gülerim İlhan Kesici’nin devlet bilgileri ile aktardığı rakamları sunarak ekonomide bulunulan dehşet tablosunu dikkatinize sunmak istiyorum.
FAİZ ÖDEMELERİ:
1975’den 1999’da ödenen faiz toplamı: 127 milyar dolar.
1999’la 2003 arası ödenen faiz toplamı(Bu dönemde deprem ve ekonomik kriz olmuştu)128 milyar dolar.
2003’ün başı ile 2007’nin sonu itibarıyla ödenen faiz toplamı: 184 milyar dolar.
(184 milyar dolar demek 60 adet Atatürk Barajı demek.)
FAİZ YA DA BORÇLANMA ORANLARI (Yıllık)
Japonya yüzde 1’in altında borçlanıyor.
Yunanistan 4.78 ile borçlanıyor.
Mısır yüzde 7.13 ile borçlanıyor.
Pakistan yüzde 9.73 ile borçlanıyor.
Türkiye yüzde 17.21 ile borçlanıyor.
Türkiye Mısır ve Pakistan gibi ülkelerin tamı tamına iki misline borçlanıyor.
KUR RAPORU:
Türkiye Merkez Bankasına göre (internette var) TL yüzde 58 değerli.
Ünlü Goldman Sachs’a göre TL yüzde 74 değerli.
Pi Economics’e göre TL çok yakında göçecek.
REKORLAR (Yıllık)
Cari açık: 39 milyar dolar.
Faiz: 46 milyar dolar.
Dış Ticaret açığının GSMH’ya oranı: Yüzde 12.5
Milli Gelir: 300 bin küsur dolar. (İddia edildiği gibi 500 bin küsur dolar değil)
SONUÇ:
IMF’nin son raporu: (Bir ay önceki )
Türkiye ekonomik kırılganlığa (krize) en yakın ülkedir.
Evet yanlış okumadınız bunu İlhan Kesici ya da ben söylemiyorum IMF söylüyor.(bize inanmayan imf ye inanır mı bilmem)
Bu tabloyu AKP’ye yüzde 47 oy veren necip milletimize armağan ediyorum... -
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------konuyla alakası yok demeyin bi tarafımla gülerim İlhan Kesici’nin devlet bilgileri ile aktardığı rakamları sunarak ekonomide bulunulan dehşet tablosunu dikkatinize sunmak istiyorum.
FAİZ ÖDEMELERİ:
1999’la 2003 arası ödenen faiz toplamı(Bu dönemde deprem ve ekonomik kriz olmuştu)128 milyar dolar.
2003’ün başı ile 2007’nin sonu itibarıyla ödenen faiz toplamı: 184 milyar dolar.
KUR RAPORU:
REKORLAR (Yıllık)
Milli Gelir: 300 bin küsur dolar. (İddia edildiği gibi 500 bin küsur dolar değil)
SONUÇ:
Evet yanlış okumadınız bunu İlhan Kesici ya da ben söylemiyorum IMF söylüyor.(bize inanmayan imf ye inanır mı bilmem)
Bu tabloyu AKP’ye yüzde 47 oy veren necip milletimize armağan ediyorum...
-----------------------------
iyi sikiliyor muşuz. ama ben şunu anlamıyorum. mali tablo ortada, banka hortumlama bizde, her türlü kapkaç/gasp bizde, işten kaytarmak bizde, en çok tatil bizde, keyfe harcama bizde, savaş bizde, cart bizde curt bizde yinede bu ülkede çoğu şey yolunda gidiyor. sadece taşlar yerinde durmuyor o kadar. -
kardeş hep böyle gidecek değil ya sen bakma medyanın ve hükümetin çizdiği pembe tabloya piyasada 100 milyar dolardan fazla sıcak para var elbet bi gün patlak verecek ben asıl o gün bu hükümeti merak ediyorum söyledikleri o kadar yalanın altından nasıl kalkacaklar
-
ajan1111 bunu yazdı:
iyi sikiliyor muşuz. ama ben şunu anlamıyorum. mali tablo ortada, banka hortumlama bizde, her türlü kapkaç/gasp bizde, işten kaytarmak bizde, en çok tatil bizde, keyfe harcama bizde, savaş bizde, cart bizde curt bizde yinede bu ülkede çoğu şey yolunda gidiyor. sadece taşlar yerinde durmuyor o kadar.
-----------------------------Ben burda birazda Türk'ün gücünü görüyorum :D biraz noksan olabiliriz ama dayanıklılık bakımından epeyce iyiyiz :D bi başka ülkeyle milletle bu kadar çok uğraşsalardı 50 parça olmuştu şimdi o devlet :D
-
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------konuyla alakası yok demeyin bi tarafımla gülerim İlhan Kesici’nin devlet bilgileri ile aktardığı rakamları sunarak ekonomide bulunulan dehşet tablosunu dikkatinize sunmak istiyorum.
FAİZ ÖDEMELERİ:
KUR RAPORU:
REKORLAR (Yıllık)
SONUÇ:
Bu tabloyu AKP’ye yüzde 47 oy veren necip milletimize armağan ediyorum...
-----------------------------bi zamanlar 47 ile övünenlerin burda bişiler solemesi lasım =) zuhaha
tayyieape kafam girsin -
kaç senedir kıçımı yırtıyorum vatanı satıyo bunlar,abd ye göt verio bunlar,devlete zararlı bunlar diye, ama kimsenin sikinde deil gene akp diolar.. ama iş kendi çıkarına gelince, akp küçücük bi haklarını yiyince, ana avrat dümdüz kayıyolar..
%46 nın vatan sevgisi bu işte..
-
%47 şu anda diyorki 6 yıllık iktidarda şu ana kadar ilk önemli zam....( ki dediğiniz gibiyse)
tayyeeap seçildiğinde çoğunuz daha çocuktunuz şu anda 18 yaşında olan ozaman 12 yaşındaydı :) 15 yaşında olanınız 9 yaşında ..
şimdi size kalkıp ne anlatacaklar akp liler?
chp nin devlete nasıl koydugunumu?
dsp anap mhp iktidarının ülkeyi nasıl siktiğinimi? hortumladığınımı?
boş boş konuşuyorsunuz ..
araştırmacımısınız?
ozaman hodri meydan..
6 yıl önceki elektrik faturanızda ne yazıyordu kopyalayıp gönderin...
şimdi ne yazıyor ???
bakın rene diyorki bana 45 günde bir geliyor elektrik faturam..
ama sebebini billmiyor.
antalyada eskiden her ay fatura gelirdi . bir ara iki ayda bir gelmeye başladı şaşırıp araştırdım ve sonuç..
kullandığımız suyun miktarı 20 tonu geçtiği zaman fiyat farkı ödüyoruz ve her ev bir ayda geçemediği için artık 2 ayda bir faturalandırma yapılmaya başlamış yani göz göre göre sikmeye başlamışlar...bekliyorlar 20 tonu geçtimi koyuyorlar a.q göndersenize her ay düzenli olarak.
5 ay sonra gönderirsen faturayı 50 tonda olur bu...
-
shockman bunu yazdı:
Feryad bunu yazdı:
-----------------------------YAKINDA SİTEYİ KAPATTIRCAKSINIZ ANLAŞILAN....
( ŞU YAZILALANLARI BİR KİŞİ ŞİKAYET ETSE SİZCE NE OLUR ? DİREK SİTEYİ KAPARLAR YADA KAPATTIRIRLAR.. )
Tamam Dengesizsiniz Anladık'da Bi Yere Kadar... Uslubunuzu Bozmadan Yorum Yapın Herkez Yapsın...
Küfür Niye?
Hayır Küfür Edin'ce Başınız Göğe Filanmı Eriyor?...
Fikirlerininize Bende Katılıyorum! Küfürlü Anlatımlar,Yorumlar Hariç. Etik Olarak Söyledikleriniz Doğru. Ama Yanlışınız Lisanı'nız'da Küfretmekle Hiç Bir Sorun Hallolunmaz....
Biraz'da Örnek Olmaya Çalişsak.... ( İnsan Olmaya,İnsanca Yorum yapmaya,Yazmaya , Çalişsak Diyorum... )
Feryat Gözüm Zaten ciddi boyutta Küfür yok kardeşim, Bu Siteyi kapatırlarsa Tek Sebepleri Küfür olmayacaktır, Doğruların Söylendiği Söylenebildiği bir Platformu İstemez o Odaklar. Kapatılırsa Bu Sebepten kaparlar Gerisi Fıs.Bi Kere Halkın Devleti Olmaya niyetli değillerki, Akrabalarının Devleti, Kendilerinin Devleti Oluyolar, Amerikaya Danışmadan Tuvalete bile gitmez bunlar.
hoja tayyipin karısını sikiyim diyen var forumda.ve her ne hikmetse silinmiyor o mesaj. -
Adamlar hallerinden memnun baksanıza zamlardan daha halen savunuyorlar.Sigarayı bırakmak için zam yapacagına bir hastane ac ki millet oraya sıgarayı bırakmaya gitsiğn zam devletin basındakilere yararar baştakilerde başını bizde biliyorlar bıcaklarını oh ne ala millette hiç yık yok sen ne yapıyorsun diye puh su kalılara orda oturup el kaldırmaktan başka bir bok bilmez 2 yumurta cakmasını beceremeyen insan gorunumlu yaratıklar
-
ALLAH sağlık versin uzun zamandır hastaneye gitmiyorsun anlaşılan.. devlet hastanelerinde sigarayı bırakma poliklinikleri açıldı içiyor ve bırakmak istiyorsan gidebilirsin,ayrı hastane açmaya gerek yok..
savunulan olay zam veya akp değildir zammın yapılış şeklidir. bu ülke sabah akşam zamları gördü bu size zor geliyorsa demekki düzelen birşeyler var.
fransada(ülke bu olmayabilir) bardağa yapılan zam yüzünden halk protestolar düzenlerken burda bir şeye aynı günde iki defa zam geldiği olmuştur.
ne zannediyordunuz ? süper güç olduğumuzumu? ekonomimizin atık çok sağlam olduğunumu? hiçbir şeye zam gelmeyeceğinimi? bu iktidar dayanabildiği kadar dayandı . bundan sonrası cari açık olur. gelir gider meselesi.
zammı veya partiyi savunmuyorum zam geliyorsa benim cebimdende çıkıyor ..ama zam yaptılar a.q. bunlar piç ana avrat düz gitmek yanlış uzunzamandır zam gelmiyordu ve geleceğinide geçen yıl söylemişlerdi.