folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Tbt 10 Ağutos / 14.00 / ANKARA / Buluşma Yeri Belirleme Başlığı

Tbt 10 Ağutos / 14.00 / ANKARA / Buluşma Yeri Belirleme Başlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Herkesin bütçesine uyarmı bilmem ama(5-6 kişiyi çekebilirim), necatibey cad. buluşsak yemek yiyebileceğimiz bi şekilde.. Konyalı etli ekmek olabilir, kebap 49 olabilir, zürih restoran olabilir.. 6 ytl ye filan karnımızı doyurur sonrada kızılay sokaklarını dolaşırdık.

*Lütfen ne bu, ne de diğer konuda geyik yapmayalım, sayfalarca mesaj oluyor. Biyere varamıyoruz. Buluşma Yeri önerisi veya buluşma yeri yorumu haricinde gereksiz mesaj atmayalım. "18" sayfada buluşma tarihine anca karar verebildik :S   

SAAT 14:00  GÜVENPARK ! 10 AĞUSTOS(heykelin orası)

ben
    Fish
    alpin
    game_over
    comrade
    holydemon
    ajan111
    strike
    ozankaragucu
    gkhn759
    syprex

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ben yokum, eskişehirde eğitimde olacağım çünkü, ama bu konuda geyik yapmayın yer belirleyin...

Geyik mesajları sileceğim, yardımcı olalım size :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    Enis bunu yazdı:
    -----------------------------

abi ankarayı hiç bilmemde

meclisin oralardan uzak olsun

anıtkabire yakın olsun

alkol tüketimi yapabileceğimiz bi mekanın bulunduğu bir yer olsun

ne şeriat ne darbe kafası güzel tbt :|

----------------------------

hoca biz meclis parkında çok içtik hatta bazı arkadaşlar kızlar gidiolardı rahat rahat düşün ama meclis yanı olmaz demişin? 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Güvenpark olabilir, meclis parkı da olabilir yani illa açık hava olacaksa..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

Enis Abartı kaydı olmamakla beraber alkol olabilitesi mevcut dönüş yolunda kasmayalım birde

Umut bu yemek olayı sağlam bir yer olsun bilen bilir gırtlama feci düşkünümdür :)  

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

Enis Abartı kaydı olmamakla beraber alkol olabilitesi mevcut dönüş yolunda kasmayalım birde

Umut bu yemek olayı sağlam bir yer olsun bilen bilir gırtlama feci düşkünümdür :)  

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Kebap 49 da bi adana yeriz işte, patates kızartması + pilav + piyaz+ adana =6,5 ytl millet konuşmuyorki bize uyar ya da uymaz diye.. kebap 49 buluşsak güzel olur. ama milletin tercihi bu sonuçta. bi parkta da buluşulabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Hocam şöyle yapalım senin dediin yere gidelim kebablarımızı yiyelim sonra bi kafeye gidelim nargile vs  yapacak hede hödö edecek varsa edelim sonrada içmeye gidek akoim :F bizim istanbulda yaptıımız faaliyetler bunlar xD 
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Hocam şöyle yapalım senin dediin yere gidelim kebablarımızı yiyelim sonra bi kafeye gidelim nargile vs  yapacak hede hödö edecek varsa edelim sonrada içmeye gidek akoim :F bizim istanbulda yaptıımız faaliyetler bunlar xD 

oooo bana uyar hazır 18 oldum zaten :D istediğim yere giderim aslında benm pederin birahanasi war orayada akabiliriz :)

ayrıca exa aq herkez o kadar para getirecekmi :D 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    sıhhiye köprüsünün orada buluşalım. oradan ne yapacaksak yaparıs

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Sıhhıye köprüsü saçmalık..herkes kızılaya geldi bide sıhhıye yemi yürücek?!?1 kızılay warken ... excalibur ne dediyse katılıyorum güzel bi plan..

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
Toplam Hit: 24754 Toplam Mesaj: 109