Tbt 10 Ağutos / 14.00 / ANKARA / Buluşma Yeri Belirleme Başlığı
-
Herkesin bütçesine uyarmı bilmem ama(5-6 kişiyi çekebilirim), necatibey cad. buluşsak yemek yiyebileceğimiz bi şekilde.. Konyalı etli ekmek olabilir, kebap 49 olabilir, zürih restoran olabilir.. 6 ytl ye filan karnımızı doyurur sonrada kızılay sokaklarını dolaşırdık.
*Lütfen ne bu, ne de diğer konuda geyik yapmayalım, sayfalarca mesaj oluyor. Biyere varamıyoruz. Buluşma Yeri önerisi veya buluşma yeri yorumu haricinde gereksiz mesaj atmayalım. "18" sayfada buluşma tarihine anca karar verebildik :S
SAAT 14:00 GÜVENPARK ! 10 AĞUSTOS(heykelin orası)
ben
Fish
alpin
game_over
comrade
holydemon
ajan111
strike
ozankaragucu
gkhn759
syprex -
Ben yokum, eskişehirde eğitimde olacağım çünkü, ama bu konuda geyik yapmayın yer belirleyin...
Geyik mesajları sileceğim, yardımcı olalım size :)
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------abi ankarayı hiç bilmemde
meclisin oralardan uzak olsun
anıtkabire yakın olsun
alkol tüketimi yapabileceğimiz bi mekanın bulunduğu bir yer olsun
ne şeriat ne darbe kafası güzel tbt :|
----------------------------hoca biz meclis parkında çok içtik hatta bazı arkadaşlar kızlar gidiolardı rahat rahat düşün ama meclis yanı olmaz demişin?
-
Güvenpark olabilir, meclis parkı da olabilir yani illa açık hava olacaksa..
-
Enis Abartı kaydı olmamakla beraber alkol olabilitesi mevcut dönüş yolunda kasmayalım birde
Umut bu yemek olayı sağlam bir yer olsun bilen bilir gırtlama feci düşkünümdür :)
-
Enis Abartı kaydı olmamakla beraber alkol olabilitesi mevcut dönüş yolunda kasmayalım birde
Umut bu yemek olayı sağlam bir yer olsun bilen bilir gırtlama feci düşkünümdür :)
-
Kebap 49 da bi adana yeriz işte, patates kızartması + pilav + piyaz+ adana =6,5 ytl millet konuşmuyorki bize uyar ya da uymaz diye.. kebap 49 buluşsak güzel olur. ama milletin tercihi bu sonuçta. bi parkta da buluşulabilir.
-
Hocam şöyle yapalım senin dediin yere gidelim kebablarımızı yiyelim sonra bi kafeye gidelim nargile vs yapacak hede hödö edecek varsa edelim sonrada içmeye gidek akoim :F bizim istanbulda yaptıımız faaliyetler bunlar xD
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam şöyle yapalım senin dediin yere gidelim kebablarımızı yiyelim sonra bi kafeye gidelim nargile vs yapacak hede hödö edecek varsa edelim sonrada içmeye gidek akoim :F bizim istanbulda yaptıımız faaliyetler bunlar xD
-----------------------------oooo bana uyar hazır 18 oldum zaten :D istediğim yere giderim aslında benm pederin birahanasi war orayada akabiliriz :)
ayrıca exa aq herkez o kadar para getirecekmi :D
-
sıhhiye köprüsünün orada buluşalım. oradan ne yapacaksak yaparıs
-
Sıhhıye köprüsü saçmalık..herkes kızılaya geldi bide sıhhıye yemi yürücek?!?1 kızılay warken ... excalibur ne dediyse katılıyorum güzel bi plan..