Tbt 10 Ağutos / 14.00 / ANKARA / Buluşma Yeri Belirleme Başlığı
-
bi de kalabalik olma durumu var
-
kebapcıyı kapatırız :) o kadar fazla kalabalik olacak halimiz yok galiba. olsak olsak 20 ki$i diyelim. 5 masaya sığarız
-
20 den fazla oluruz tahminen
-
Arkadaşlar, gelmeye niyeti olanlar kesin bi görüş belirtirse kebap49 iyi olur / olmaz şeklinde.. bende adamları arayıp pazarlık yapıcam 20 kişilik bi grup gelicez bi indirim olur mu dicem. bunun yanı sıra hala buluşma yerini belirleyemedik, buluşma yerimizde belirlenmiş olur.
-
hacılar bence hiç kasmayın.en iyi ve uygun yer Kızılay-Güvenpark. nerede olursanız olun ister otobüsle,ister metroyla Kızılay a gelebilirsiniz rahatlıkla.
ya zaten Kızılay Güvenpark ta birleşecez.Herkes geldikten sonra gider karanfil de yemek yeriz,sohbet ederiz ,sonra sakarya ya çıkarız içeriz felan...
yani buluştuktan sonra topluca ne yapacagımıza karar vermek daha kolay olur.
-
Abi allah a$kına :D ne o öle lokantaa kapatmalar fln :D hele bi toplanalım gelelim oraya kebap 49 a gideriz adamlar ztn bizi havada kapar 20 kişiyi görünce. olmadı bodoslamadan bi yere gireriz :D farketmez.. heryer alır yani 20-30 kişiyi. biz istaanbulad buluşuoruz dükkan tabelalarına bakıoruz adı güselse giriyoruz mesela :D hiç geri döndüğümüz olmadı :P
-
siz kızılayda bi yeri öleden sonra için ayarlayın yemek yer az oturur sohbet eder bara kaçarız öncesinde ben istanbulluları alıp anıktabire falan götürücem
-
excaya katılıyorum çok saçma saçma konuşuluyo :| yok 49 yoq 69 bune abi gideriz gezeriz ederiz karnımız acıkınca gerekirse domates peynir yeriz..
-
yenidoğanda buluşalım beyler ex ve sigara alırız diskoya kaçarız sonra
-
hyr benim anlamadıım bişe war güvenpark ın nesi war yani dier başlıktada yazdım burdada neden güvenpark değil? hani kebap49 da olurda
Toplam Hit: 24776 Toplam Mesaj: 109