folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Tbt 10 Ağutos / 14.00 / ANKARA / Buluşma Yeri Belirleme Başlığı

Tbt 10 Ağutos / 14.00 / ANKARA / Buluşma Yeri Belirleme Başlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    comrade
    comrade's avatar
    Erkek
    bi de kalabalik olma durumu var
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek
    kebapcıyı kapatırız :) o kadar fazla kalabalik olacak halimiz yok galiba. olsak olsak 20 ki$i diyelim. 5 masaya sığarız

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    20 den fazla oluruz tahminen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar, gelmeye niyeti olanlar kesin bi görüş belirtirse kebap49 iyi olur / olmaz  şeklinde.. bende adamları arayıp pazarlık yapıcam 20 kişilik bi grup gelicez bi indirim olur mu dicem. bunun yanı sıra hala buluşma yerini belirleyemedik, buluşma yerimizde belirlenmiş olur.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

hacılar bence hiç kasmayın.en iyi ve uygun yer Kızılay-Güvenpark. nerede olursanız olun ister otobüsle,ister metroyla Kızılay a gelebilirsiniz rahatlıkla.

ya zaten Kızılay Güvenpark ta birleşecez.Herkes geldikten sonra gider karanfil de yemek yeriz,sohbet ederiz ,sonra sakarya ya çıkarız içeriz felan...

yani buluştuktan sonra topluca ne yapacagımıza karar vermek daha kolay olur.

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Abi allah a$kına :D ne o öle lokantaa kapatmalar fln :D hele bi toplanalım gelelim oraya kebap 49 a gideriz adamlar ztn bizi havada kapar 20 kişiyi görünce. olmadı bodoslamadan bi yere gireriz :D farketmez.. heryer alır yani 20-30 kişiyi. biz istaanbulad buluşuoruz dükkan tabelalarına bakıoruz adı güselse giriyoruz mesela :D hiç geri döndüğümüz olmadı :P
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    siz kızılayda bi yeri öleden sonra  için ayarlayın yemek yer az oturur sohbet eder bara kaçarız öncesinde ben istanbulluları alıp anıktabire falan götürücem

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    excaya katılıyorum çok saçma saçma konuşuluyo :| yok 49 yoq 69 bune abi gideriz  gezeriz ederiz karnımız acıkınca gerekirse domates peynir yeriz..

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    yenidoğanda buluşalım beyler ex ve sigara alırız diskoya kaçarız sonra
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    hyr benim anlamadıım bişe war güvenpark ın nesi war yani dier başlıktada yazdım burdada neden güvenpark değil? hani kebap49 da olurda

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
Toplam Hit: 24776 Toplam Mesaj: 109