Tbt 10 Ağutos / 14.00 / ANKARA / Buluşma Yeri Belirleme Başlığı
-
Alpis, o zaman necatibeyde bi lokantada buluşalım hacı? uyar mı ,? Zaten istanbuldan gelenlerde acıkmış olucak, yemeğimizi yer, nereye derseniz oraya gideriz. anıtkabırde olur.. alkol almaya gitmekte..
-
Tamam mantıklı lokantada buluşalım farketmez
-
Silenc3 dediklerim alkol haric 2o ytl bile tutmaz :) sizede uyuyorsa öyle yapalım.
-
tekrardan selamlar arkadaşlar.
umut arkadaşimizin dediği yerde kebap49'da buluşuruz. orada yemek yer, muhabbet ederiz. sonra istenilen yerlere gideriz. akşama da herkes mutlu mesut evine döner.
ben ankara'yı hiç bilmem. hiç birinizi de tanımıyorum. hiç biriniz de beni. kısmetse tanışır, kaynaşırız. umut arkadaşim bana yardımcı olacak kısmetse geleceğim. Rene hocam keşke sende gelebilseydin.
-
Ben tanımadığım adamla yemek yemem :O
-
alpis bunu yazdı:
-----------------------------
Ben tanımadığım adamla yemek yemem :O
-----------------------------aç kaldın ozaman :O
-
Yiyip de gelicem:P
-
alpis bunu yazdı:
-----------------------------sen yiyipde gel bende seni yiyeceğim sen canını sıkma canim benim alpis oraan en çok seni merak ediyorum anasını satayım sen sevgi yumağı modunda olmuşsun canım benim
-
edit : yogun istek üzerine gelmiorm
-
corelsnake bunu yazdı:
-----------------------------alpis bunu yazdı:
-----------------------------sen yiyipde gel bende seni yiyeceğim sen canını sıkma canim benim alpis oraan en çok seni merak ediyorum anasını satayım sen sevgi yumağı modunda olmuşsun canım benim
akranım değilsiniz..