Tbt Ada Buluşması Toplu Fotoğraf (Kızlarla Çekilen)
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------işte burda bile propaganda yapıyonuz esat turatmışın sol eli havada ve bişeyleri ima etmeye çalışıyor sanki
böyle şahıslar site içinde cezasız kalmamalı ban istiyorum bu şahısa bann :DD
-----------------------------
İdam cezasına çarptırdık hocam :B bu konudada bir resim var yakın tarihimizden arkada$lar bo$ geçmeyelim bu konuyuda :(
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=62517 :/ Dramatik bi konu -
kırmızı voleybol topumsu seyi tutan kız kim :| kızla bareber topu tutan murid-ul tbt, emir hojaya nekadar benzio :| kardesmisiniz?
-
bundan sonraki buluşmalara katılmaya karar wermiş bulunmaktayım:P
-
DkN bunu yazdı:
kırmızı voleybol topumsu seyi tutan kız kim :| kızla bareber topu tutan murid-ul tbt, emir hojaya nekadar benzio :| kardesmisiniz?
-----------------------------Hocam kızı tanımıyoruz. Bizden birisi resim çekiyordu, hatunda yanımızdan geçerken sen gir ben sizi çekeyim dedi. Buyrun en öne gelin oturun dedik, onlar yok ayakta çekiliriz dediler. Kız sempatik bişi :) O eleman kaanabak kardeşimiz. Bana biraz benziyor, öz kardeşim olmasada, kardeşim gibidir...
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam o kaan..
Kaanabak varya , o :)
Emir hojaya hakkatten cok benziyor cok dikkat etmemiştim ama :) -
diğer fotolar nerde ya bir sürü foto çekildi ama yok ortada :S diğerlerinide bekliyoruz
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------diğer fotolar nerde ya bir sürü foto çekildi ama yok ortada :S diğerlerinide bekliyoruz
Onlar Satı$reis kod adlı Emirreis abimizde :B en kısa zmnda bura kastırcak :B 95 tane fln resm var artı Esat ın idam edili$ videosu kimdeyse versin hemencecik :B -
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------diğer fotolar nerde ya bir sürü foto çekildi ama yok ortada :S diğerlerinide bekliyoruz
emir reis yayınlıyacaktıben diğerlerini esata gönderdim nikleri yazıp koyucak buraya
bekliyoruz
-
bendeki fotoları koydum ilk sayfada haberiniz olsun
emirreis bekliyoruz artık gelsin fotolar :)
-
Kreston hoca bi kezde güzel bi resimde güzel bi şekilde çık:D