Tbt Ada Buluşması Toplu Fotoğraf (Kızlarla Çekilen)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Tüm resim ve videolar upload edilmiştir...
usta lefteri koydun inş indiriom şimdi :D -
fotoğrafa baktıkça diyorum ki;
Abi biz harbiden süperiz ya... gerçekten diyorum yaygara amaçlı değil haa. budur abicim
hepinizi öptüm iyi geceler...
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------fotoğrafa baktıkça diyorum ki;
Abi biz harbiden süperiz ya... gerçekten diyorum yaygara amaçlı değil haa. budur abicim
hepinizi öptüm iyi geceler...
-----------------------------pek az hatunkişi üyesi bulunmasına "rağmen", murit kardeşlerimizin bu tarz buluşmalar organize etmesi sahiden cok güzel :)
durmak yok yola devam :P
-
hocalar bir günde tekirdağa gelin yaf buralarda güzel bişeyler yapalım :D gerçi burada gidlip görülecek bir yer yok ama atatürk ormanına götürürüm sizi bir güzel piknik yaparız orada sonra da denize gireriz değirmen altı pek iyi olmaz ama yeni çiftlik yaparız :D uyan arkadaşları bekliyorum okullar tatil olsun bir organizasyon yapalım...
-
Sıradaki buluşmamış, 2 ay içersinde bir paintball buluşması olacaktır. Şimdiden duyrulur...
-
o resimde ben neden yokum :(((
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Sıradaki buluşmamış, 2 ay içersinde bir paintball buluşması olacaktır. Şimdiden duyrulur...
2 ay geç daha erken olsun :) -
skandal bunu yazdı:
o resimde ben neden yokum :(((
siz erken kaçtınız ondann :D ama çok şey kaçırdınız bisikletle birbirine girenlermi dersin çöp kamyonunu durdurup abi bizi limana at diyenler mi dersin :D -
Demodor bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
2 ay geç daha erken olsun :)
Evet daha erken tarihte olacak enis bana özel msj atmı$ durmak yok yola dewam diye :) ama biraz erken ya bi iki hafta geçsin hallederis :B -
Topu tutan hatun adadami yasiyor acep :D