Tbt Ada Buluşması Toplu Fotoğraf (Kızlarla Çekilen)
-
1 resimdede kim kim yazsanız dişimi kıracam 20 tane adam kim kim belli değil.
Bi kaplanı biliyorum onuda bilmeyen yok.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------1 resimdede kim kim yazsanız dişimi kıracam 20 tane adam kim kim belli değil.
-----------------------------
hocam resimleri esata yolladım kim kimdir nikiyle yazıp koyucaktı bu akşam uyudu heralde. -
en önde sağda oturan ve elinde tişört tutan pokemon kim?dalga mahiyetinde söylemiyorum çok sevimli duruyor kerata resimdeki favorim.abilerine,ablalarına rağmen en cool pozu o vermiş.anarşist potansiyeli var bu çocukda.
-
resimle oynanmış biraz sanki:) bi daha olmalı bu yetmez. heybeli ada bizi bekler haziranda ::
-
mayrip bunu yazdı:
resimle oynanmış biraz sanki:) bi daha olmalı bu yetmez. heybeli ada bizi bekler haziranda ::
ahmet neden öle bi kanıya vardın anlamadım fotoğraf makinasından pc'ye ordanda direk upload ahmet oynama filan yok ben hiç fotoşoptan çakmam :))) -
olaya gel.deccal,yecüc mecüc,cin yada ruh olmasın:) zaten boyuda kısa.hani her aile albümünde çıkar ya böyle gizemli bir kişi.belki sizin bu kaşıntınızın sebebide odur..
-
DeFactorx bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------1 resimdede kim kim yazsanız dişimi kıracam 20 tane adam kim kim belli değil.
-----------------------------emirreis'e tav$an yapan benim :B
-----------------------------Lan it, bende şimdi gördüm, bana tavşan yapmışsın. Önümüzdeki ilk buluşmada, seni en yakındaki sivri bir cisimle akraba yapmazsan banada EmiRReiS demesinler !
-
Triumph bunu yazdı:
olaya gel.deccal,yecüc mecüc,cin yada ruh olmasın:) zaten boyuda kısa.hani her aile albümünde çıkar ya böyle garip bir kişi.belki sizin bu kaşıntınızın sebebide odur..
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ya bu hatunlardan benim hiç haberim olmadı :D güzellermiş :))
-
Tüm resim ve videolar upload edilmiştir...
Toplam Hit: 18253 Toplam Mesaj: 115