TBT Antalya Buluşması.
-
Tarih uyarsa bende Antalyadayım bende gelirim güzel de olur :)))
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Tarih uyarsa bende Antalyadayım bende gelirim güzel de olur :)))
-----------------------------
@HacKer_tr
hacı ne zamanlar müsaitsin ?
@SaNaL_AjaN
Ne zaman burdasın sen hocam, sana ve hacker'e göre ayarlıyalım. -
tarih verin la :S cumartesi öğleden sonra antalyadayım ama pazar sabahtan alanyaya geçicem.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------tarih verin la :S cumartesi öğleden sonra antalyadayım ama pazar sabahtan alanyaya geçicem.
-----------------------------Cumartesi günümü yapsak toplaşmayı netsek ?
-
Melik bunu yazdı:
-----------------------------valla siz daha iyi bilirsiniz de cumartesi yaparsanız gelirim. diğer zamanlar maalesef hiç uymuyor yoksa yine mutlaka gelirdim. eskiden kendi şehrim dışı toplantılara çok giderdim. güzel oluyor farklı insanlar tanımak.
olmadı ben zaten hemen her ay antalyadan geçiyorum artık.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Melik bunu yazdı:
-----------------------------valla siz daha iyi bilirsiniz de cumartesi yaparsanız gelirim. diğer zamanlar maalesef hiç uymuyor yoksa yine mutlaka gelirdim. eskiden kendi şehrim dışı toplantılara çok giderdim. güzel oluyor farklı insanlar tanımak.
olmadı ben zaten hemen her ay antalyadan geçiyorum artık.
-----------------------------Cumartesiye daha var.
O zamana kadar elbet ayarlarız hacı. Sabah bi olsunda perşembeye kadar netleşir herşey. -
Prometheus için önbuluşma-hazırlık buluşması gibi birşey yapabiliriz :) -
antalyadayım hatta şimdi expo centerde fuardayım buyrun fuara gelin... buluşma olacaksa yazın beni mümkünse pazar günü değilse akşam 6 dan sonra düzenleyelim çalışıyorum şimdi
-
Benide yazınnnnnn :) cumartesi olur benim için no problem :)
-
Hocamm cumartesi bana da kaleiçi tarafına mı gideriz ben daha buralardayım uzun bir süre cumartesi size de uyarsa özelden cep numarasını yazarım ben haberleririz